FITS 2022
Tribuna
Primele rezultate la Evaluarea Națională vor fi afișate joi
Primele rezultate la Evaluarea Națională vor fi afișate joi

Primele rezultate la examenele de Evaluare Națională vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în ziua de 24 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate joi, 30 iunie.

La ultima probă, care s-a desfășurat în 17 iunie 2022, 393 de absolvenți ai clasei a VIII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale, au fost înscriși pentru susținerea probei scrise la disciplina Limba și literatura maternă, la nivelul județului Sibiu.

La această probă scrisă au fost prezenți 393 candidați (378 candidați la limba și literatura germană maternă și 15 candidați la limba și literatura maghiară maternă). Nu au existat elevi absenți sau eliminați pentru tentativă de fraudă, anunță Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA