Tribuna
Primele 260.000 de măști de protecție pentru școli sunt în drum spre Sibiu
Primele 260.000 de măști de protecție pentru școli sunt în drum spre  Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Primele 260.000 de măști de protecție ce vor fi distribuite în unitățile de învățământ vor ajunge astăzi în Sibiu. Potrivit conducerii IȘJ Sibiu, ele vor fi repartizate către școli sâmbătă, duminică și luni. IȘJ Sibiu a comandat MEC 420.000 de măști de protecție.

Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, spune că unitățile de învățământ din județul Sibiu sunt pregătite pentru reluarea activităților de pregătire a elevilor și desfășurarea examenelelor naționale.

"Astăzi (n.r. vineri) s-au desfășurat noi controale tematice în unitățile de învățământ din județul Sibiu, ca urmare a deficiențelor semnalate în cazul pregătirii unităților de învățământ pentru reluarea pregătirii elevilor și susținerea examenelor. S-a constatat că acestea au fost remediate, inclusiv desemnarea de către DSP Sibiu a personalului pentru efectuarea triajului epidemiologic. În această dimineață, prefectul județului Sibiu și inspectorul școlar general, au efectuat o serie de controale în unitățile de învățământ din municipiul Sibiu. Nu au fost constatate deficiențe în pregătirea școlilor sau în achiziționarea materialelor de dezinfecție a spațiilor școlare", a precizat Dincă.

 

comentarii
2 comentarii

Da, venite din China! Tunul PNL de 1 milion de euro!
29.05.2020 16:58
Cât tupeu să dai în PNLeu. Dacă tunar era Dragnea ce mai zicea că ciuma vânătă?
30.05.2020 16:26
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia