Tribuna
Primăvara vine cu surprize la Palatul Brukenthal Avrig
Primăvara vine cu surprize la Palatul Brukenthal Avrig
Primăvara şi-a intrat în drepturi, natura a început să revină la viaţă, iar verdele crud al frunzelor de ghiocei şi primelor fire de iarbă ne fac să dăm uitării zilele geroase şi să ne pregătim cum se cuvine pentru bucuria şi căldura razelor de soare. Dintotdeauna, primăvara a avut un farmec aparte la Palatul Brukenthal din Avrig, grădinile complexului fiind, în mod deosebit în această perioadă, într-o continuă şi fascinantă transformare, fiecare episod al acestei metamorfoze având un farmec deosebit.

Cum este şi normal, oaspeţii ce poposesc în această perioadă la fosta Reşedinţă de Vară a baro­ nului Samuel von Brukenthal se pot bucura pe deplin de fantas­ ticele transformări ale naturii, dar şi de o experienţă culinară aparte, lansată special pentru sezonul de primăvară.
La restaurantul din grădina lui Brukenthal, clienţii ce doresc să testeze diferite mâncăruri ce au la bază ingrediente de sezon, se pot inspira din "Meniul de primăvară", o colecţie specială de preparate gustoase, ce pot satisface şi cele mai rafinate gusturi.
Astfel, printre preparatele ce vă aşteaptă la restaurantul comple­ xului se află supa cremă de urzici cu crutoane, bruschetele cu spanac, roşii, usturoi şi ulei de măsline, salata de crudităţi cu ton şi dressing de primăvară, urzicile sau spanacul din grădina lui Brukenthal cu piure de catofi şi ochiuri, şniţelul de mistreţ cu urzici în smântână şi piure de cartofi ori clătitele cu pătrunjel umplute cu legume şi sos Hollandaise. Bineînţeles că oferta de sezon pregătită cuprinde şi diverse deserturi asortate, salata de căpşuni cu mentă, căpşunile cu spumă de vanilie ori căpşunile cu îngheţată de vanilie şi frişcă fiind vedetele meniului.
Aşadar, bucuraţi-vă de natură, de aer curat, de un peisaj din poveste şi de un meniu adaptat acestui anotimp, la Palatul Brukenthal Avrig. Doar aşa aveţi siguranţa unui "restart" eficient, cu surprize şi beneficii multiple.
Cei interesaţi pot obţine infor­ maţii suplimentare sau pot face rezervări la telefon 0726234417.
D.F.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia