Tribuna
Primăvara vine cu pizza şi mărţişoare în căminele studenţeşti din Sibiu
Andra MARINESCU
2236 vizualizari
Primăvara vine cu pizza şi mărţişoare în căminele studenţeşti din Sibiu
De 1 Martie, studenţii din căminele studenţeşti petrec. Fetele vor pregăti, alături de chef Manuel, de la Atrium Cafe, pizza, la cantina studenţească, iar băieţii vor confecţiona mărţişoare handmade pentru ele.

Seara, de la ora 19, se vor întâlni în căminele unde locuiesc ca să facă schimbul: fetele îi vor servi cu pizza, iar băieţii le vor oferi mărţişoarele create de ei.
Apoi, vor petrece cu muzică şi dans, la "Mărţişor Party".  ”Cred că este o modalitate bună pentru studenţi de a se reface după sesiune, dar şi un prilej de a sărbători venirea primăverii”, spune Ramona Todericiu, directorul general administrativ adjunct al Universităţii "Lucian Blaga" Sibiu.

8 Martie, la cantina studenţească

Pe 8 Martie, doamnele şi domnişoarele din cadrul ULBS vor fi invitate să petreacă de ziua lor la cantina studenţească, de la ora 15. Pe lângă un meniu alcătuit din somon la grătar, muşchiuleţ de porc, cartofi la tavă cu rozmarin, tort şi alte bunătăţi, ele se vor bucura şi de muzică live. Informaţii şi rezervări se fac la numărul de telefon 0722.941.120.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA