Continental
Tribuna
Primăvară până în weekend. Apoi iarna mai dă un semn de viață
Primăvară până în weekend. Apoi iarna mai dă un semn de viață
© Dumitru CHISELIȚĂ

Vremea va fi caldă pentru această dată și vom avea parte de prima săptămână de primăvară adevărată din acest an. Totul până în weekend, când sunt anunțate ninsori slabe. Luni, cerul va fi  mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite izolat și de descărcări electrice. La munte la altitudini mai mari de 1.800 metri, precipitațiile vor fi mixte. Cantitățile de apă vor depăși izolat 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale ziua în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 18 grade, iar cele minime între 6 și 7 grade.

Marți, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii  relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar la munte se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zonele înalte. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Miercuri, vremea se menține  mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse vor semnala ploi, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 4 grade.

Joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local ziua se vor semnala ploi slabe. La munte la peste 1800 m precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 11 grade, iar cele minime între  0 și 2 grade.

Vineri, vremea se menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil ziua și noros noaptea când va ploua, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

În weekend, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în prima zi, apoi mixte, noaptea ninsori. La munte se vor semnala precipitațiile mixte, predominant ninsori.  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra în prima zi între 12 și 13 grade, apoi între 2 și 3 grade, iar cele minime între - 5 și 0 grade, apoi - 10 și -7 grade.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia