Tribuna
PNL
Primarul Sibiului, Astrid Fodor: „Eu aş pleda pentru începerea şcolii după alegeri”
Sorana MAIER
1116 vizualizari
Primarul Sibiului, Astrid Fodor: „Eu aş pleda pentru începerea şcolii după alegeri”

Astrid Fodor, actualul primar al Sibiului și candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România pentru un nou mandat la Primăria Sibiu, a declarat că din punctul său de vedere școala ar fi mai bine să înceapă după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

"În ceea ce priveşte începerea anului şcolar, din anumite puncte de vedere, vorbesc acum din punctul de vedere al alocării fondurilor necesare pentru aceste măsuri de prevenţie, Primăria Sibiu a organizat o şedinţă extraordinară şi am alocat banii necesari pentru separatoare, pentru tablete, deci pentru ceea ce este nevoie. Să nu uităm că administraţia publică locală lucrează după legi şi noi am aşteptat legile care s-au emis de către Guvern şi le aplicăm. Dar în ceea ce priveşte începerea în data de 14 sau în data de 1 octombrie şi eu aş pleda pentru începerea şcolii după alegeri, din motivele pe care le-a spus colegul de la ALDE", a spus Astrid Fodor.

Declarația a fost făcută în cadrul dezbaterii electorale pe tema educației desfășurată de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu.

Liderul ALDE Sibiu, candidat la funcţia de primar, Marin,  cerut amânarea începerii anului şcolar.

"Eu cred că trebuie să plecăm de la sănătatea elevilor şi a profesorilor. De aceea, părerea mea, cred că trebuie amânată începerea anului şcolar cu cel puţin două săptămâni. Trebuie să fim realişti şi să nu ne minţim între noi, încă nu suntem pregătiţi ca să începem anul şcolar", a spus Horaţiu Marin.

 

comentarii
4 comentarii

Evident. Să treacă neobservată eficiența și profesionalismul celor care conduc.
Un cititor
08.09.2020 15:23
In sfarsit, o idee buna!
08.09.2020 15:38
ce sa zic ! la 67 de ani asi lasa pe altii sa decida. ma asi ocupa de nepotii si asa !
Johann
08.09.2020 21:50
În sfârșit o observație inteligentă din partea lui Astrid Fodor.
eu
13.09.2020 18:41
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia