Tribuna
Primarul din Cisnădie a suferit un infarct miocardic
10773 vizualizari
Primarul din Cisnădie a suferit un infarct miocardic

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a suferit, luni, un infarct miocardic. Edilul a fost transportat de urgență la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale minim invazive, la o clinică privată din Sibiu. Starea sa este acum stabilă, mai mult, Gheorghe Huja a declarat pentru Tribuna că de luni intenționează să își reia activitatea.

„Și aceste probleme fac parte din viață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am depășit punctul critic și încep să mă simt mai bine. Astfel de întâmplări vin poate să ne readucă aminte că sănătatea e cel mai de preț dar pe care ni-l putem dori de la viață. Le doresc tuturor sănătate, inclusiv adversarilor mei politici, pentru că, până la urmă asta e tot ce contează, restul sunt întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute. Intenționez ca de luni să îmi reiau activitatea, continuându-mi munca la Primărie”, spune primarul Cisnădiei.

Un apropiat al lui Huja spune că în ultima vreme primarul a traversat o perioadă destul de tensionată: „El e un om puternic, cu multă putere de muncă, dar îl consumă foarte mult lucrurile neadevărate, care se spun la adresa administrației locale. Eu îl cunosc de peste 40 de ani și vă pot spune că e un tip implicat, care pune suflet în tot ceea ce face. Toate șicanele pe care i le-au făcut adversarii politici în ultima perioadă probabil că l-au afectat și e posibil ca și de aici să fi apărut problemele de sănătate”. 

Gheorghe Huja a fost viceprimar al Cisnădiei în perioada 2004-2012, iar din 2012 este primar al orașului. La alegerile din 27 septembrie acesta candidează pentru un nou mandat de primar din partea PNL. 

 

 

comentarii
3 comentarii

Stai acasă Cetățene și lasă-ne la amaru !

Cineva din Cartierul Arhitecților !
Gros
26.08.2020 21:59
II doresc sanitate. Cisnadia arata foarte bine iar rolul lui nu poate fi contestat decit de catre niste incapabili sa isi aleaga cartierul.
sibian
27.08.2020 07:18
lo blastamat aia din fdgr ca le face concurenta
si mama omida fodor
adi3
27.08.2020 15:29
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia