Tribuna
Sevis
Primarul Cisnădiei a făcut pace cu usriștii
Primarul Cisnădiei a făcut pace cu usriștii

Binecunoscutele tensiuni dintre primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, și consilierii locali USR PLUS din Cisnădie par să fi luat o pauză. Cel puțin așa stau lucrurile dacă privim propunerea consilierilor locali USR PLUS, agreată de edilul Cisnădiei. Grupul USR PLUS din CL Cisnădie a propus ca 10% din fondurile alocate în acest an din bugetul local pentru sport să fie transferate către investiții, precum digitalizarea Primăriei și amenajarea unor platforme inteligente pentru colectarea deșeurilor în cartierul Arhitecților. Primarul Cisnădiei spune că  a fost de acord cu aceasta propunere, astfel, că în ședința extraordinară, în care s-a supus la vot bugetul local, a fost validată si inițiativa consilierilor USR PLUS.

“Eu am spus încă din campania electorală că sunt deschis tuturor propunerilor constructive, indiferent din partea cui vin. Am considerat că acestea propuneri ale consilierilor USR PLUS sunt binevenite și am fost de acord să transferăm o parte din fondurile alocate la capitolul "Sport". Vom încerca să suplinim acei bani prin atragerea unor sponsorizări pentru mișcarea sportivă cisnădiană. Sper că. în sfârșit, a înțeles toata lumea că eu pun interesul cisnădienilor înaintea ambițiilor politice și că sunt dispus să colaborez cu oricine este cu adevărat interesat de binele Cisnădiei. Am spus-o și o repet: în Primărie și în Consiliul Local trebuie să slujim cetățeanul, nu interesul politic",  a declarat, vineri, Gheorghe Huja.

Bugetul orașului Cisnădie pentru anul 2021 a fost votat de majoritatea consilierilor locali, cu doar o abținere, ședința desfășurându-se în sala Casei de Cultură, cu respectarea regulilor impuse de pandemie.


comentarii
1 comentarii

da o cresa,o gradinita,un dispensar in cart arhitectilor nu merge?ca si de acolo vin taxe si inpozite la primariaCisnadie
10.04.2021 09:32
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia