Tribuna
AFF
Primarul Astrid Fodor a participat la ceremonia organizată cu ocazia înființării Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est
Primarul Astrid Fodor a participat la ceremonia organizată cu ocazia înființării  Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est
© Primăria Sibiu

Primarul Astrid Fodor a participat astăzi, 23 iulie, la Cincu, la ceremonia de înființare a Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est și la desfășurarea etapei finale a unui exercițiu militar.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis și a Ministrului Apărării Naționale, domnul Nicolae Ciucă, au transmis reprezentanţii Primăriei Sibiu. 

"Am fost onorată să particip în contextul în care, Sibiul, viitoare gazdă a unui comandament NATO şi oraș cu tradiție în domeniul învățământului militar, realizează importanța înființării unor astfel de unități în țara noastră", a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. 

© Primăria Sibiu

 


comentarii
4 comentarii

La eveniment au participat și Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean și Mircea Crețu, prefectul județului. Așa că....nu înțeleg titlul....ce mare chestie a făcut Fodor de a trebuit pus un asemenea titlu????!!!
George
23.07.2020 23:30
s-a trezit si ciuperca ofilita sa participe la ceva ce creierul ei nu poate nici asimila nici procesa....
Vasilica
24.07.2020 08:23
doin poza localii penibili sibieni
NU POARTA MASCA la extern
se zvoneste ca frau fodor e infectata
LA CAP
adi3
24.07.2020 14:19
Sibienii is fraieri dacă o mai votează pe bunicuta Astrid Fodor - care va împlini pe 6 noiembrie 2020 matusalemica vârstă de 67 de primăveri(vezi pe wikipedia.org) - pentru un nou mandat la Primăria Sibiu!
Du-te fă și plimbă-ți nepoții(dacă ai) prin parc, sau scrie-ți memoriile! Lasă pe alții mai tineri și mai în putere să ocupe această funcție de mare răspundere pentru comunitate!
Românul
25.07.2020 00:40
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA