Tribuna
SEVIS
Primarii din Sibiu, nemulțumiți de ADI ECO din cauza strategiei de tarifare: „Nu respectă structura cadru și actele normative privind politicile de tarifare”
Laura BUCIU
1909 vizualizari
Primarii din Sibiu, nemulțumiți de ADI ECO din cauza strategiei de tarifare: „Nu respectă structura cadru și actele normative privind politicile de tarifare”

Primarii din județul Sibiu, membri în Asociația Comunelor și Orașelor din România, filiala Sibiu au convocat o ședință cu reprezentanții ADI Eco Sibiu, din cauza nemulțumirilor generate de noua strategie de tarifare.

Ședința a avut loc la Căminul Cultural din Sadu, joi, în sistem hibrid, adică unii participanți au venit fizic la întâlnire, iar alții au intrat online.

„Principala temă a discuției a fost regulamentul taxei de salubritate elaborat și propus de ADI ECO Sibiu, care, după analiza Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene și a Comisiei JARPERS, nu respectă structura cadru a Strategiei de tarifare din cadrul Proiectului SMID și a ultimelor acte normative ce reglementează politicile de tarifare a serviciului de salubritate care are la bază indicatorii de performanță rezultați din gestiunea colectării selective din fiecare gospodărie precum și indicatorii de performanță ai operatorului”, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, pe pagina de Facebook.

La dezbatere au participat în sistem online Alina Oberdorfer – reprezentantul MIFE și membru în comisia JARPERS, precum și Marian Croitoru, director în Ministerul Mediului, care au exprimat inadvertentele din strategia de tarifare elaborată de ADI ECO Sibiu.

Primarii prezenți la ședință și-au exprimat nemulțumire față de modul de lucru al ADI ECO Sibiu, de lipsa dialogului și de inechitățile existente în Strategia de tarifare.

comentarii
4 comentarii

nu platiti
afara cu adi eco din judet
jigodii si lipitori pe banii nostrii
adi3
15.01.2021 17:57
La o căutare mai atentă, veți găsi lipitori și în alte părți. De exemplu teatrele; cu producțiile lor de doi bani și cu foarte mulți bani supți la propriu.
Un comentator
15.01.2021 20:17
SIBIU ESTE CEL MAI MURDAR ORAS DIN ROMÂNIA . SĂ VĂ FIE RUSINE PORCI ORDINARI.
DEGEABA AȚI INSTALAT CAMERE DE SUPRAVEGHERE ÎN ORAS.
POLIȚIA LOCALĂ CONSUMĂ BENZINA PLIMBÂNDU-SE DEGEABA PRIN ORAS .
MĂCAR O SĂ PLECE PE LUMEA CEALALTĂ CU BURȚILE PLINE...
O SĂ DORMITI PE SCĂRI.
GEORGE
15.01.2021 22:28
Cine conduce, in calitate de presedinte, ADI ECO Sibiu? Nimeni altul decat o oareacare DANIELA CIMPEAN. Ea trebuie sa raspunda cu privire la GESTIONAREA DEZASTRUOASA a colectarii deseurilor in judetul Sibiu!!!! Atentie alegatorilor inocenti care au votat cu PNL-ul.
Mihai
16.01.2021 22:50
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia