Tribuna
Primăria Tălmaciu cheltuie 6,5 milioane de lei pentru reabilitarea sediului. Biroul de Taxe şi Impozite se mută în centru
Primăria Tălmaciu cheltuie 6,5 milioane de lei pentru reabilitarea sediului. Biroul de Taxe şi Impozite se mută în centru

Din cauza începerii lucrărilor de reabilitare a sediului Primăriei orașului Tălmaciu, conducerea instituției administrative locale a luat decizia mutării temporare a Biroului Impozite și Taxe în locația unde a funcționat Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Tălmaciu (CNIPT Tălmaciu). 

Activitatea specifică în noul spațiu va debuta luni, 19 februarie, programul de lucru fiind identic cu cel de la sediul administrației. Clădirea unde va fi mutat Biroul Impozite și Taxe – Primăria orașului Tălmaciu este situată în parcul din zona centrală a Tălmaciului, lângă Piața Agroalimentară.
Reprezentanții Primăriei orașului Tălmaciu ne informează că reabilitarea sediului instituției se realizează printr-un proiect ce a obținut finanțare nerambursabilă guvernamentală, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 6.546.915 lei.
În aceeași informare adresată cetățenilor orașului, reprezentanții primăriei reamintesc celor interesați de bonificația de 10 % pentru plata integrală a impozitelor pâna la data de 31 martie 2024. De asemenea, se precizează că taxele si impozitele pot fi achitate și
online, pe ghiseul.ro (atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice), prin virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie, direct la sediul biroului din noua locație.
CNIPT Tălmaciu a fost inaugurat în anul 2016, fiind primul obiectiv de acest fel deschis în județ. Aici s-a desfășurat activitatea specifică, fără rezultate mulțumitoare, până în anul 2022, când conducerea primăriei a decis să renunțe la acesta. Încă de la închiderea obiectivului, primarul Ioan Oancea declara public că intenționează să deschidă aici o casierie pentru colectarea taxelor și impozitelor, dar menționa că așteaptă și ideile cetățenilor referitoare la utilizarea spațiului.


comentarii
4 comentarii

S-au terminat toate problemele Tălmaciului, a mai rămas ultima care-i arde pe onor conducătorii satului, să-și asigure luxul pentru următorii patru ani. Pe bani grei, că doar ce să și faci cu ei în orașul în care toate-s bune?
Bani la toc?tor
14.02.2024 18:21
Primaria Talmaciu sa deconteze naveta profesorilor! Macar 75 %, nu 55% cum a mai decontat! Vedem noi pe cine votam...
15.02.2024 16:48
Orasul Talmaciu = 6700 locuitori, comuna Selimbar=17500 locuitori, deci fara o restructurare teritoriala ,unde o primarie sa aiba minim 5000 locuitori ,Romania intra in faliment total. Sant primarii cu sub 1000 locuitori care nu se pot finanta(plata primarului si administratiei) de investitii nici vorba,deci totul e clientela politica si de interese de grup.Asa se prapadesc banii de la bugetul de stat la care se adauga, pensionari inainte de 60 ani si Parlament supra dimensionat.
BULA
15.02.2024 18:09
Chelului, tichie de margaritar...
16.02.2024 20:30
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA