Tribuna
Sevis
Primăria stârpeşte căpuşele din parcurile sibiene
Sorana MAIER
1432 vizualizari
Primăria stârpeşte  căpuşele din parcurile sibiene

Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecţie împotriva căpuşelor din zonele verzi care aparţin municipiului Sibiu. Această măsură completează activitatea continuă de cosire a vegetaţiei, vegetaţia înaltă fiind mediul în care căpuşele se dezvoltă. Serviciul de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi din municipiul Sibiu asigură încontinuu cosirea ierbii din zonele verzi din parcuri, din jurul blocurilor şi de pe aliniamentele stradale, iar Serviciul Gospodărire se va îngriji de cosirea vegetaţiei de pe malurile Cibinului, zona Lacul lui Binder, din zona Vasile Aaron, cartierul Tineretului, cartierul Valea Aurie şi zona Valea Hambei.
Serviciile de dezinsecţie vor fi asigurate de firma SC Coral Impex SRL, valoarea acestora fiind de 51.850 lei, fără TVA.
Pulverizarea substanţelor trebuie planificată astfel încât să nu cadă precipitaţii în ziua respectivă pentru ca substanţa activă să poată distruge căpuşele, dar şi ouăle şi larvele acestora. Data exactă a aplicării substanţei va fi anunţată prin intermediul mass media şi pe site-ul insti­tuţiei: www.sibiu.ro, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

comentarii
1 comentarii

si in muzeul satului cand? vreau sa merg cu copilul pe acolo in acest week-end. sau acolo se stropeste anticapuse dupa ce le-au luat cetatenii de acolo pe toate si le vor duce la urgente.
...
29.05.2015 16:31
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia