Tribuna
Primăria Sibiu vrea să decongestioneze traficul cu o stradă nouă între Calea Dumbrăvii și Arieșului
Sorana MAIER
3982 vizualizari
Primăria Sibiu vrea să decongestioneze traficul cu o stradă nouă între Calea Dumbrăvii și Arieșului

O nouă stradă va fi construită în Sibiu pentru a face legătura între Calea Dumbrăvii și strada Arieșului, primul pas fiind făcut în ședința Consiliului Local din luna iulie, când a fost aprobată reglementarea situației juridice a terenului.

Traseul va traversa fost autobază Tursib, un teren care a fost scos la vânzare anii trecuți.

„Am inițiat proiectul privind reglementarea situației juridice a imobilului teren, situat în Sibiu, zona străzilor Calea Dumbrăvii și str. Arieșului în vederea realizării drumului de legătura între aceste străzi, având ca scop descongestionarea, fluidizarea și reducerea timpilor de așteptare în trafic”, potrivit raportului care însoțește proiectul.

Pentru crearea drumului este nevoie de mai multe operațiuni de carte funciară. În prima etapă vor fi alipite trei imobile-terenuri, dintre care două sunt proprietatea S.C. Tursib S.A. Sibiu, iar unul este proprietatea publică a Municipiului Sibiu.

„Documentația cadastrală de alipire întocmită este avizata de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara Sibiu”, mai prevede raportul.

Vara aceasta, Primăria Sibiu a început și licitațiile pentru proiectul de modernizare a străzii Calea Dumbrăvii, care va fi reconfigurată printr-un proiect cu finanțare europeană.

 


comentarii
2 comentarii

Lasati prostiile!

Faceti centura sudica a Sibiului.
Faceti o strada si un pod sa uneasca zona industrial de Calea Surii Mici.

Concentrati-va in zonele importante si lasati mizilicurile la urma.
Dacu
02.08.2019 07:36
O sa realizati… aproape nimic! Nu acolo este buba, iar ceea ce va prelua aceasta straduta, nu va rezolva mai nimic, poate doar niste bani sifonati de la bugetul local! In alta ordine de idei, asa cum mai spuneam, acum dam bani sa vedem de ce am instituit sensul unic pe Calea Dumbravii, apoi vom da bani sa realizam studiul de revenire la dublu sens, apoi bani ca sa realizam revenirea… oare suntem nebuni?!?
Eu, sibianul
02.08.2019 12:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia