Tribuna
Jidvei
Primăria Sibiu primește de astăzi cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă
Primăria Sibiu primește de astăzi cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat primește, de miercuri, cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă. Este vorba de produse precum jordiţe, flori, coroniţe, vâsc şi aranjamente.

Astfel, pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae cererile se primesc în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, iar comercializarea produselor va fi aprobată în perioada 2 - 8 decembrie.

Pentru sărbătoarea Crăciunului, cererile se pot depune între 9 și 16 decembrie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea de produse în perioada 16-29 decembrie

Primăria Sibiu menționează că se va elibera un singur aviz pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor.

Pentru comercializarea produselor au fost stabilite următoarele spații:

  • în zona centrală, pe strada Nicolae Bălcescu (în fața Farmaciei 24) și în fața magazinului Dumbrava
  • pe următoarele străzi din cartiere: pe strada Bihorului, pe strada Semaforului , pe strada Ludoș la intersecție cu strada  Poiana,  pe Calea Cisnădiei și pe Șoseaua Alba Iulia (aproape de intersecția cu Calea Turnișorului).  

Pentru o activitate comercială ordonată, comercializarea  produselor va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație.                                                

Documentele necesare pentru eliberarea avizului sunt: cerere tip persoană fizică/juridică (de la casieria Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat), copie după actul de identitate, copie după autorizația de funcționare și după certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului. Documentația se depune la sediul serviciului amintit din Piața Mică, nr. 22, de luni până joi între orele 9-15, iar vineri în interval orar 9 -12.30.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia