Continental
Tribuna
Primăria Sibiu primește cereri pentru comerț pe domeniul public de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie. Doar pavilioane albe și crem
Sorana MAIER
1377 vizualizari
Primăria Sibiu primește cereri pentru comerț pe domeniul public de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie. Doar pavilioane albe și crem

Primăria Sibiu aprobă și anul acesta comercializarea produselor specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie pe domeniul public, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 și intersecția cu strada A. Xenopol.
Pentru o estetică mai bună a zonei, se vor aviza numai pavilioane de culoare albă sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație, anunță municipalitatea.
Pentru comercializarea produselor de Sfântul Valentin persoanele interesate pot depune cererile până vineri, 9 februarie. Avizul se va elibera pentru vânzarea de flori, jucării, cadouri și alte produse specifice, în perioada 12-14 februarie.
Pentru sărbătorile de 1 și 8 Martie, depunerea cererilor se va face diferențiat. În perioada 19-21 februarie sunt așteptați să depună cereri comercianții din județul Sibiu, iar în perioada 22-23 februarie pot depune cereri comercianții din alte județe.
Perioada de comercializare va fi 26 februarie-9 martie, fiind permisă numai vânzarea de flori și mărțișoare.
Solicitarea se va formula la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, la demisol, camera S13. Pentru obținerea avizului sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completată de către solicitant sau de un împuternicit și o copie a autorizației de funcționare sau a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului. 
Fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală va primi aviz pentru un singur spațiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia