Tribuna
PNL
Primăria Sibiu: Nouă şantiere de modernizare a străzilor avansează bine! Astrid Fodor: "Am început și lucrări noi, pe străzile Atena, Marburg și Trifoiului, precum și amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe Calea Turnișorului”
Primăria Sibiu: Nouă şantiere de modernizare a străzilor avansează bine! Astrid Fodor:
str. Viitorului © foto: Primăria Sibiu

Nouă șantiere de modernizare a străzilor sunt în desfășurare în acest moment în oraș, lucrările avansând bine, în contextul condițiilor meteo favorabile, au transmis reprezentanţii Primăriei Sibiu.

 

“În cartierul Veterani s-au încheiat lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în prima zonă pe care o vom viabiliza și ca drumuri. Pe străzile Bruxelles, Viitorului, Irisului, Dafinului și Lavandei ne apropiem de finalizare. Am început în această primăvară și lucrări noi, pe străzile Atena, Marburg și Trifoiului, precum și amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe Calea Turnișorului”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

Pe scurt, stadiul lucrărilor:

  • Pe str. Viitorului s-au încheiat lucrările la rețelele de utilități și la iluminatul public și s-a amenajat fundația drumului și a trotuarelor. Sub podul CFR s-a realizat o lucrare foarte complexă de amenajare a unei structuri de mari dimensiuni pentru protecția colectorului de canalizare, prin turnarea unor grinzi și a unei plăci din beton armat. În aceste zile s-a așternut balast stabilizat pe carosabil, iar în următoarele săptămâni se va turna asfaltul pe carosabil și pe trotuare.

  • Pe str. Bruxelles s-au încheiat lucrările la rețele, iar pe carosabil s-au turnat deja primele 2 straturi de asfalt. Trotuarele sunt finalizate deja, iar zonele verzi sunt și acestea amenajate. În prezent se lucrează la ridicarea la cotă a gurilor de scurgere și urmează turnarea ultimului strat de asfalt.

  • Pe străzile Irisului, Dafinului și Lavandei lucrările la rețelele de apă, canalizare și iluminat s-au încheiat, iar structura drumului a fost creată. S-a așternut piatra spartă pe carosabil pentru pregătirea asfaltării. Ultimul pas va fi asfaltarea carosabilului și a trotuarelor. Pe str. Irisului se lucrează în prezent la subtraversarea digului, o lucrare mai complexă, pentru descărcarea canalizării pluviale.

  • Pe str. Atena s-a finalizat amenajarea noii canalizări menajere și pluviale.

  • Pe str. Trifoiului se execută lucrările de canalizare pluvială.

  • Pe str. Marburg s-a finalizat amenajarea canalizării pluviale și săpătura generală și s-a așternut stratul de balast de umplutură pe carosabil.

  • Și amenajarea trecerii peste calea ferată de pe Calea Turnișorului avansează bine, intervenindu-se cu săpătura și așternerea noilor straturi suport între cele 6 linii de cale ferată, au explicat reprezentanţii Primăriei Sibiu.

 

 comentarii
14 comentarii

Primaria sa vada ca nu se lucreaza pa aceste santiere.Este o bataie de joc pe banii sibienilor,
newman
16.04.2024 17:29
babaciune vin votarile
16.04.2024 18:15
si cu marele santier de la libertatea ce faci? acum ii dai viteza cand vin alegerile?
16.04.2024 18:16
Jegoasa si proasta de Fodor, minte cu nerusinare. Unde se lucreaza bai jigodie pe strada Viitorului? Se trage chiulul la greu si singura lor grija este sa se intinda finalizarea lucrarii cat mai aproape de alegeri ca sa ai tu jivina proasta, posibilitatea sa tai "panblica"!
Marsh babaciune analfabeta!
Mincinoasa Fodor!
17.04.2024 08:05
Calea Surii Mari cand se reabiliteaza/modernizeaza? E jalnica...
Jazz
17.04.2024 09:18
Noua tendinta in Sibiu,Trotoarele pentru o singura persoana !!!
eco
17.04.2024 09:41
voi care scrieti comentare luati bani dela stat, fara sa lucrati spalativa gura si lingetio si pupatio pe fodor in s cur .
17.04.2024 11:54
Doamna primar vedeti ca va dezimformeaza colegii dvs. din primarie. Cel mai bine urcativa in masina si verificati personal.
Vivi Dragan
17.04.2024 12:28
Ati inceput lucrari noi si le va termina un primar tot nou, nu vechi sau fost!
17.04.2024 13:58
Jegoas si prost este unul ca tine, care nu a facut nimic toata viata, de pute locul sub tine. Singura meserie care ai avut-o in viata ta este comentac si hater prin social-media. Iti pute scaunul a rahat de cat stai toata ziua sa injuri pe internet oameni care s-au implicat activ in viata sibienilor, dupa care se vad evident realizari si transformari, de la un an la altul.
Decebal
17.04.2024 14:08
Fodor stie ca nu se lucreaza pe Viitoruluideorece locuieste foarte aproape.Pe ea nu o deranjeaza pentru ca circula cu masina primariei si are si sofer (ea nu are carnet).
newman
17.04.2024 14:33
Romanul este o specie grea de inteles, inclusiv de regnul animal. Daca unu nu face nimic - este injurat, daca se apuca sa modernizeze sau sa construiasca ceva - este injurat, ca se misca incet, iar cand termina lucrarea - injurat din nou varii motive (ca a furat si altele). De de ce nu v-ati facut voi politicieni doamnelor si domnilor? Intr-o tara, oras, sat, orice comunitate, trebuie sa ajunga un conducator care miste lucrurile spre modernizare si evolutie, altfel o sa ramaneti cu totii in epoca de piatra, sa aprindeti focul cu 2 pietre. V-ar conveni sa se intoarca Condurat și Serb??? Ori nu mai tineti minte cum arata Sibiul in mandatul lor???
Bator
17.04.2024 14:55
Mai nespalat notoriu, inghesuit in garsoniera de nefamilisti cu baie pe hol, tocmai tu ii iei apararea imbecilei din primarie. Bai nenorocit cu diploma de prost magna cum laude, cam ce vezi tu ca a facut jigodia de Fodor in toti ani astia de mandat? Prostul orasului, tie i-ti curge scuipat din gura si cand stai pe loc si tocmai tu te-ai trezit sa comentezi. Sau esti un lingau ce spera sa fie bagat si el in seama. Scursori Fodoriste, asta sunteti voi bai imputzitule! Nu mai scapam odata de voi fir-ati ai dracului de hoti si nespalati!
@Decebal
18.04.2024 09:10
Cred ca din cauza sarbatorilor....santierul este gol.
Dar asta au sarbatorile de 4 saptamani?? Nu lucreaza nimini acolo...chiar nu e importanta strada aia?
slmn
30.04.2024 08:10
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica