Tribuna
Primăria Sibiu licitează standurile noi din Piața Mică
Sorana MAIER
1611 vizualizari
Primăria Sibiu licitează standurile noi din Piața Mică

Primăria Sibiu a achiziționat 22 de standuri de prezentare și vânzare a produselor hand made, de artizanat, anticariat, tablouri și vederi de mici dimensiuni în Piața Mică, pe care le închiriază prin licitaţie.
Standurile vor ajunge la Sibiu în data de 12 februarie şi vor fi amplasate în centrul Sibiului la finalul lunii viitoare. Contractul a fost semnat cu SC Tradeco Natural SRL din București la o valoare de 119.000 lei. 
Pentru închirierea a 20 de standuri, Primăria Sibiu organizează în data de 12 februarie, la ora 11, în sediul instituției din Piața Mare (camera 203) o licitație publică cu strigare. Comercianții interesați se pot înscrie în perioada 23 ianuarie - 9 februarie (până la ora 12) la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3 de unde pot obține și caietul de sarcini, se arată într-un comunicat de presă.
Prețul de pornire la licitație este de 1.460 lei/stand/an (1 leu/mp/zi x 4 mp x 365 zile), pasul de strigare fiind de 50 lei.
Durata contractului de închiriere va fi de 2 ani.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia