Continental
Tribuna
Primăria Sibiu licitează lucrările de întreținere a străzilor. 31 milioane lei pentru doi ani
Sorana MAIER
706 vizualizari
Primăria Sibiu licitează lucrările de întreținere a străzilor. 31 milioane lei pentru doi ani

Primăria Sibiu a lansat zilele acestea licitația publică pentru atribuirea contractului de întreținere a străzilor din municipiul Sibiu pentru următorii doi ani. Valoarea estimată a acestor lucrări este de 31,6 milioane lei, bani care ar urma să acopere lucrările de reparații curente.

Contractul face referire la lucrările de întreținere și reparații pentru străzile din municipiul Sibiu, respectiv trotuare, piste biciclete, alei, parcări, acostamente, zone pietonale, alveole.

Vor fi considerate urgențe intervenţiile pentru repararea gropilor izolate apărute în carosabil, trotuare, piste de biciclete ca urmare a unei defecţiuni a stratului de asfalt, a cedării fundaţiei drumului, a gropilor apărute pe străzi pavate, în urma unor ploi abundente, a cedării unui capac de canal sau capac, a unei guri de scurgere. Lucrările care pot afecta siguranța circulației vor trebui rezolvate în maxim 24 de ore de la emiterea comenzii.

„Lucrările vor trebui să acopere nevoile autorității contractante de a menţine întreaga reţea de străzi a oraşului în stare corespunzătoare pentru circulaţia publică, atât din punctul de vedere al stării fizice, cât și din cel al siguranţei circulaţiei, pentru o perioada de 48 de luni, potrivit Caietului de sarcini.

Contractul va acoperi și reparațiile la drumurile din Sibiu, plombările, pe care Primăria Sibiu le va inventaria și vor fi remediate de firma care se ocupă de reparația străzilor.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia