Continental
Tribuna
Primăria Sibiu licitează întreținerea zonelor verzi din Skateparkul Obor
Sorana MAIER
1184 vizualizari
Primăria Sibiu licitează întreținerea zonelor verzi din Skateparkul Obor

Zonele verzi din incinta noului Skatepark Obor, gazonul și arborii ornamentali, vor fi întreținuți de o firmă specializată, Primăria Sibiu lansând zilele acestea procedura de licitație pentru atribuirea acestor lucrări, pentru care a alocat 32.000 lei.

„Pentru asigurarea condiţiilor necesare bunei desfăşurării a activitatii este necesară achiziţionarea serviciilor de întreţinere a zonelor verzi din incinta Skateparkului, acoperite cu gazon a dalelor ierbate precum și întreținerea pomilor și arbuștilor ornamentali. Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Sibiu îşi propune să achiziţioneze servicii complete de întreţinere a zonelor verzi si a pomilor din cadrul Skatepark-ului Sibiu, care să permită utilizarea acestora în condiţii optime in perioada 15 martie-15 noiembrie a anului, indiferent de condiţiile meteo și de intensitatea utilizării”, potrivit Caietului de sarcini.

Firma care va câștiga licitația va trebui să asigure erbicidarea gazonului cel puțin o dată la două luni, să tundă gazonul o dată pe lună sau atunci când este necesar.

Va trebui să se ocupe și de zona de parcări, care este amenajată cu dale înierbate. Cei 37 de pomi și arbori ornamentali și cei 29 de arbori ornamentali de dimensiuni reduse vor trebui toaletați o dată pe an și să fie întreținuți periodic.

„Lucrările de îngrijire si întreținere a gazonului cuprind gama completă și eficientă de intervenţii și materialele specifice terenurilor acoperite cu gazon natural, în scopul obţinerii și menţinerii unui covor de iarbă de calitate optimă, care să corespundă atât cerinţelor tehnice cât si celor de ordin estetic. Serviciile solicitate se execută periodic, la cererea Beneficiarului sau la propunerea Prestatorului”, mai prevede Caietul de sarcini.

Firma care va câștiga licitația va trebui să fertilizeze gazonul, să facă anual o supraînsămânțare, atunci când densitatea gazonului se reduce datorită exploatării.

© Razvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia