Tribuna
PNL
Primăria Sibiu distribuie pachete cu alimente persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu
Primăria Sibiu distribuie pachete cu alimente persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu
© Arhiva Tribuna

 

În perioada 10-14 august, Primăria Municipiului Sibiu va distribui persoanelor defavorizate din municipiu pachetele cu ajutoare alimentare alocate Sibiului prin proiectul național, cofinanțat din Fondul de Ajutor European în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020. 

Pe listele inițiale alcătuite de Direcția de Asistență Socială figurează 630 de persoane care se încadrează în prevederile legale, beneficiind de venit minim garantat sau alocație pentru susținerea familiei. 

"Pachetele cu alimente conțin fiecare: 5kg de făină de grâu, 4 kg de făină de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 cutii de pateu, 2 borcane de compot și 2 borcane de gem. Produsele vor fi ambalate într-o cutie de carton cu o greutate de aproximativ 25 kg  fiecare.

Alimentele vor fi distribuite prin intermediul Cantinei Municipiului Sibiu, cu sediul pe strada Calea Gușteriței, nr. 22, de luni până vineri, între orele 8.00 – 15.00. Pentru a ridica pachetele, beneficiarii se vor prezenta la sediul Cantinei cu următoarele documente: cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie și certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original. Aceștia sunt obligați să respecte măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus și anume vor purta mască, vor utiliza dezinfectantul de mâini pus la dispoziție de Cantina Municipiului și vor menține distanța în timpul așteptării", au transmis reprezentanţii Primăriei Sibiu. 

În cazul în care pachetele nu sunt ridicate de beneficiarii de pe listele inițiale, cele rămase vor fi redistribuite către copiii cu handicap grav și accentuat și persoanelor care locuiesc în așezări informale pe raza municipiului Sibiu. 

comentarii
4 comentarii

Nici la pachetele cu detergent și pasta de dinți nu s-au înghesuit ! Sa le dea bani ,nu ce nu le trebuie lor ! Bursele elevilor sunt de mizerie !
Dana
06.08.2020 21:40
Sa le fi dat tichete de masa sa își cumpere ei ce vor,fructe ,nu porcariile astea,din tot ce scrie acolo un om cu diabet nu poate manca nimic !
Dana S.
06.08.2020 21:44
pomeni cu marfa cvasi expirata
e vorba de alegeri
adt3
07.08.2020 11:41
Da,bani sa le dea...Puturosi defavorizati .Dati le de lucru ca fug ca dracul de tamaie. Ajutati pensionarii care dupa 40 de ani de munca au pensii de miserie.Multe ar fi de spus aici.
Corbul
07.08.2020 11:52
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia