Continental
Tribuna
Primăria Sibiu despre deszăpezirea de marţi: "S-a acționat continuu pe prioritatea I și s-a intrat și pe unele străzi incluse în prioritatea II"
Primăria Sibiu despre deszăpezirea de marţi:

  • "Echipele de deszăpezire au ieșit în teren din această dimineață de la ora 3 când s-a intervenit cu 8 utilaje în oraș și încă unul în stațiunea Păltiniș. În contextul ninsorii abundente s-a acționat continuu pe prioritatea I și s-a intrat și pe unele străzi incluse în prioritatea II. În total s-au folosit 150 de tone de sare pentru topirea zăpezii și s-a acționat cu plugul pentru degajarea carosabilului", au anunţat marţi reprezentanţii Primăriei Sibiu. 
  • "De asemenea, echipele operatorului care asigură aceste servicii au acționat manual, cu 90 de persoane, pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor, stațiilor de autobuz și trecerilor pentru pietoni. 
  • În prezent, în oraș acționează 5 utilaje pentru deszăpezire, atât pe străzile principale, cât și în cartiere, lucrându-se și la deszăpezirea parcărilor de pe Cazarma 90 și a celei din Piața Teatrului", au precizat reprezentanţii municipalităţii. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia