Continental
Tribuna
Primăria Sibiu dă premii patru biciclete la un concurs de Săptămâna Mobilității
Sorana MAIER
2599 vizualizari
Primăria Sibiu dă premii patru biciclete la un concurs de Săptămâna Mobilității

Primăria Sibiu lansează un concurs pentru bicicliști pe facebook, în cadrul căruia aceștia pot câștiga patru biciclete dacă se înscriu la o cursă în care trebuie să atingă mai multe obiective din oraș și să posteze imaginile pe facebook.
Concursul constă într-o plimbare pe bicicletă în care fiecare participant trebuie să atingă cel puțin patru obiective din următoarele nouă locații stabilite: Biserica Fortificată din Gușterița (strada Smârdan), Biserica dintre Brazi (strada Reconstrucției), Parcul Ștrand (strada Bihorului), cupola din Parcul Sub Arini, sediul Primăriei Sibiu (Piața Mare), Teatrul Gong, Baia Populară Sibiu, Grădina Zoologică Sibiu și Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Participanții se vor înscrie la acest concurs în ziua evenimentului, pe pagina lor de Facebook, prin postarea până la ora 23.59 a cel puțin patru fotografii alături de bicicletă, în patru locații diferite din cele nouă menționate mai sus, marcând postarea cu #Sibiuziuafaramasini. 
Postările participanților trebuie să fie publice, fără setări de confidențialitate, pentru a putea fi contorizate de către echipa Primăriei Sibiu. Fiecare participant se poate înscrie în concurs o singură dată, cu un singur cont de Facebook. Minorii vor fi însoțiți de un adult. 
Primăria Sibiu va acorda câștigătorilor patru premii în obiecte: două biciclete pentru adulți (o bicicletă pentru bărbați și una pentru femei) și două biciclete pentru copii. Câștigătorii premiilor vor fi desemnați printr-un mecanism de selecție aleatorie cu ajutorul site-ului miniwebtool.com.
Extragerea premiilor va avea loc în data de 28 septembrie 2017 și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu - Sibiu – Pagina oficială a orașului. Câștigătorilor li se va aduce la cunoștință rezultatul concursului în momentul extragerii. Aceștia vor fi menționați pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu (Sibiu- Pagina oficiala a orașului) și apoi contactați printr-un mesaj Facebook. Aceștia sunt obligați să răspundă la acel mesaj în 24 de ore cu datele personale. Câștigătorii vor intra în posesia premiului în data 5 octombrie 2017, la sediul Primăriei Sibiu.
În caz de condiții meteo nefavorabile, Primăria Sibiu va modifica perioada de desfășurare a concursului și va emite o informare în acest sens pe pagina de Facebook proprie (Sibiu – Pagina oficială a orașului), cât și pe site-ul www.sibiu.ro.
Întreg regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sibiu: AICI

Fără mașini în centru

În 22 septembrie, Sibiul va participa la programul Săptămâna Europeană a Mobilității, o inițiativă care are ca scop îmbunătățirea mobilității în orașe și promovarea mijloacelor de transport alternative. 
Cu această ocazie câteva zone din centrul istoric vor fi închise traficului între orele 8-20: Piața Mică, Piața Huet, Piața Schiller, strada Arhivelor și strada Centumvirilor. În același interval orar Tursib va oferi pasagerilor călătorii gratuite cu autobuzul în municipiul Sibiu.
De asemenea, o serie de instituții de cultură și agrement s-au alăturat Primăriei Sibiu și oferă intrarea gratuită celor care sosesc cu bicicleta: Teatrul Gong (intrarea gratuită la proiecția filmului “Un pas în urma serafimilor” de la ora 17), Zoo Sibiu, Baia Populară și Muzeul în aer liber Astra.
Centrul de închirieri biciclete I’Velo se alătură acțiunii.
 I’Velo a răspuns pozitiv la invitația Primăriei Sibiu astfel că, în data de 22 septembrie, cei care doresc pot închiria gratuit biciclete pentru maxim 3 ore din punctul situat în parcarea de pe Cazarma 90. Centrul este deschis între orele 11:00 și 19:30, iar termenul maxim de returnare a bicicletelor este ora 20:30.

comentarii
1 comentarii

Ce bicicleta va fi? Ca poate fi de la DHS..si atunci nu merita efortul Daca e Pegas...merita :)
pisi biciclist
18.09.2017 14:41
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia