Continental
Tribuna
Primăria Sibiu continuă investițiile în Zona Industrială Vest. Iluminat eco în valoare de 7,69 milioane lei
Primăria Sibiu continuă investițiile în Zona Industrială Vest. Iluminat eco în valoare de 7,69 milioane lei
© Primăria Sibiu

Administrația locală va investi în infrastructura Zonei Industriale Vest, unde va implementa un proiect pentru modernizarea iluminatului public.

Pentru ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a inițiat un proiect de hotărâre prin care să se aprobe indicatorii tehnico-economici pentru realizarea iluminatului public eco-eficient în întreaga Zonă Industrială Vest, și anume pe străzile Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen și Florian Rieger.

“Anul acesta am finalizat prelungirea străzii Turda, iar anul trecut am modernizat strada Monaco din zona industrială a orașului. Urmează contractarea lucrărilor pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în întreaga zonă industrială. Iluminatul existent va fi înlocuit cu unul eco-eficient, cu corpuri de iluminat cu LED, cu stâlpi și rețele noi de alimentare. Astfel de investiții reprezintă unul dintre modurile în care administrația orașului oferă suport mediului economic al orașului”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

217 stâlpi noi vor fi achiziționați și montați, împreună cu 256 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED și luminozitate superioară. De asemenea, este prevăzută montarea rețelei de alimentare pentru noile corpuri de iluminat și conectarea rețelei din această zonă la un sistem inteligent de management prin telegestiune (de la distanță). Conform studiului de fezabilitate, valoarea estimată a investiției este de 7,96 milioane lei.

După aprobarea de către Consiliul Local a indicatorilor tehnico-economici, următoarea etapă este realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor.

© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia