Tribuna
PNL
Primăria Sibiu continuă dezinfecția scărilor de bloc în Țiglari și Terezian
Sorana MAIER
1290 vizualizari
Primăria Sibiu continuă dezinfecția scărilor de bloc în Țiglari și Terezian
© Primăria Sibiu

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, substanța folosită fiind hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

„Menționăm că această acțiune se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului”, transmite Primăria Sibiu, printr-un comunicat de presă.

Spălarea carosabilului cu detergent a fost reluată de miercuri, când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a temperaturilor sub pragul de îngheț. Miercuri, 1 aprilie, echipele au intervenit în zona centrală, precum și în cartierele Gușterița , Lupeni și Reșița.

Joi, 2 aprilie urmează interrvenții în cartierele Terezian, Turnișor, în zona centrală și în zona industrială vest.

Igienizarea cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate, trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz, continuă. Miercuri, 1 aprilie echipele au intervenit cu prioritate pe trotuarele din zona străzilor Grâului, Orzului și Trifoiului și se continuă acțiunea și în alte zone ale orașului.

Joi, 2 aprilie sunt programate cartierele Gușterița și Lupeni și zona centrală.

comentarii
1 comentarii

E mai periculoasă clorina decât virusul. Detergentul ar fi fost suficient.
Un locatar
02.04.2020 18:41
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia