Tribuna
Sevis
Primăria Sibiu construiește o creșă de 105 locuri în Ștrand
Sorana MAIER
1729 vizualizari
Primăria Sibiu construiește o creșă de 105 locuri în Ștrand

Proiectul pentru construcția unei creșe cu program prelungit în cartierul Ștrand din Sibiu este în faza precontractuală la Agenția de Dezvoltare Regională Centru, iar Primăria Sibiu parcurge ultimii pași pentru întocmirea documentațiilor. Consiliul Local Sibiu va vota în ședința de joi modificările propuse de ADR și care vizează descrierea investiției de peste 4 milioane lei.

Clădirea creșei va fi construită pe terenul liber de lângă Școala Gimnazială nr. 1, aflat în proprietatea Municipiului Sibiu.

Construcția va avea la parter trei săli de grupă, grupuri sanitare şi spaţii de depozitare pentru fiecare grupă, o sală multifuncţională izolatorul, un spaţiu destinat depozitării cărucioarelor, bucătăria și anexele acesteia şi un vestiar pentru personal. La etaj vor fi alte patru săli de grupă, grupuri sanitare şi spaţii de depozitare pentru fiecare grupă zona administrativă (birouri), oficiu și vestiar pentru personal, un cabinet medical şi o spălătorie, în vreme ce pe terasă va fi amplasată centrala termică.

Acoperișul creșei va fi unul „verde”, având o terasă înierbată.

Creșa va dispune și de o curte împrejmuită, alei de acces, platforme, trotuare, spații verzi și locuri de joacă.

comentarii
1 comentarii

Ar fi mult mai practic si mai logic (rezistenta, incarcare) amplasarea saii multifunctionale la etaj si spalatoria la parter, sau ambele la parter.
o bunica
19.02.2019 17:24
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia