Tribuna
PNL
Primăria Sibiu caută voluntari pentru CIT în sezonul turistic. Vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză
Sorana MAIER
1426 vizualizari
Primăria Sibiu caută voluntari pentru CIT în sezonul turistic. Vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză

Sibiul se pregătește pentru un sezon estival plin de evenimente și de turiști care vor vizita orașul, motiv pentru care Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piața Mare are nevoie de personal mai numeros pentru a răspunde solicitărilor turiștilor repede și profesionist.

Pe lângă angajații acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul și doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod constructiv, câștigând experiență importantă pentru formarea lor profesională.

Cei interesați pot depune CV-urile la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa turism@sibiu.ro, până în data de 7 iunie 2019. La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoștințele de limbă străină, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.

 

 

comentarii
1 comentarii

Adica sa munceasca voua pe gratis,cu alte cuvinte! SA VA FIE RUSINE. Pai daca iti muncesc,plateste-i.Cu mai putin decat cei cu experienta,normal,dar plateste-i. Munceste tu pe gratis daca vrei, lasa-i pe tineri,nu-i mai fraierii cu voluntariatul asta da UE. Ca in UE de fraieri ce sant, toti stau in chirii,nu ca nu muncesc,ci ptr ca muncesc uite asa pe gratis pe la altii ,voluntari. Vrei gratis? Lucreaza tu!
Lucra tu pe gratis
25.05.2019 15:47
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia