Tribuna
Primăria Sibiu asigură toți banii de care are nevoie Spitalul de Pediatrie. Consilierii locali vor vota luni o nouă suplimentare de buget
Sorana MAIER
1556 vizualizari
Primăria Sibiu asigură toți banii de care are nevoie Spitalul de Pediatrie. Consilierii locali vor vota luni o nouă suplimentare de buget

Primăria Sibiu anunță că suportă toate nevoile financiare ale Spitalului de Pediatrie din Sibiu, iar luni va aloca noi fonduri, după ce Asociația Pro Pediatria a făcut un apel în mass-media pentru a susține spitalul sibian.

Printr-un comunicat de presă, Primăria Sibiu anunță că are suficiente fonduri ca să acopere toate nevoile.

„Primăria Sibiu mulțumește Asociației Pro Pediatria pentru sprijinul constant și pentru implicarea în proiectele Spitalului de Pediatrie, un suport binevenit care completează resursele financiare alocate acestui Spital. În ceea ce privește însă apelul public făcut de Asociația Pro Pediatria prin care se solicită sprijinul comunității prin donații pentru a putea porni linia de testare COVID amenajată în cadrul Spitalului, Primăria Sibiu face următoarele precizări: 

Primăria Sibiu dispune de fondurile necesare pentru a asigura resursele financiare de care are nevoie Spitalul de Pediatrie, mai ales în contextul actual al epidemiei de coronavirus.  

 Precizăm, de asemenea, că Primăria Sibiu a alocat în data de 26 martie o sumă suplimentară Spitalului de Pediatrie, cu ocazia rectificării bugetare. Până la acea dată și nici până în prezent Spitalul nu a comunicat Primăriei că are nevoie de fonduri pentru achiziția unui echipament suplimentar pentru a porni linia de testare.

 Luând la cunoștință prin intermediul mass media că la Spitalul de Pediatrie au apărut necesități suplimentare, Primăria Sibiu a solicitat managerului Spitalului de Pediatrie să comunice instituției sumele necesare pentru achiziția echipamentelor în cauză. Fondurile necesare vor fi alocate imediat, într-o ședința extraordinară a Consiliului Local care va fi convocată luni, 30 martie.

 Asigurăm și pe această cale comunitatea că Primăria Sibiu a alocat și va aloca toate fondurile necesare Spitalului de Pediatrie pentru ca acesta să fie pregătit să facă față crizei actuale, cu condiția ca sumele necesare pentru gestionarea acestei situații să fie comunicate Primăriei, să se încadreze în prevederile legale și să poată fi justificate.”

 

 

comentarii
2 comentarii

SPITALUL E IN SUBORDINEA PRIMARIEI, CUM ATI LUAT LA CUNOSTINTA DE PROBLEME PRIN INTERMEDIUL UNUI ONG CARE A SEMNALAT PROBLEMELE IN PRESA! SUNTETI SANATOSI LA CAP? ALOOOO FDGR SI PNL MOR OAMENII CU ZILE DATORITA INCOMPETENTEI VOASTRE !!!!
29.03.2020 15:42
Doamne, parca traim intr-un film cu prosti! Fac iar o sedinta, cei de la Forum si PNL ca spitalul de la pediatrie este praf si subfinantat de primarie! Acum vedeti asta cand e varful crizei Covid ?????? Ce ati facut pana acum ???? Nu va e rusine macar de voi cand va uitati in oglinda ???
29.03.2020 15:45
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia