Tribuna
PNL
Primăria Sibiu anunţă reparaţii ample pe străzile Dealului şi Banatului! Reparațiile pe str. Mașiniștilor amânate
Primăria Sibiu anunţă reparaţii ample pe străzile Dealului şi Banatului! Reparațiile pe str. Mașiniștilor amânate
© arhiva Tribuna

Lucrările de reparații sunt în curs în prezent pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare, unde se lucrează la trotuare, precum și pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre str. Ludoș și intrarea la Zoo Sibiu, intervenindu-se în această săptămână pentru așternerea noului strat de asfalt, anunţă reprezentanţii Primăriei Sibiu. 

"În paralel, de luni, 15 aprilie, au început reparațiile pe alte 2 străzi situate în centrul Sibiului: Dealului și Banatului. În primă etapă se va lucra la trotuare, fără a afecta circulația auto. Ulterior, până în data de 15 mai se va interveni și pentru înlocuirea completă a stratului asfaltic de uzură. Lucrările pe carosabil se vor efectua fără închiderea traficului, frezarea asfaltului vechi urmând să se efectueze pe timp de zi, iar turnarea noului strat pe timp de noapte. 

Lucrările de reparații anunțate pentru strada Mașiniștilor se amână în contextul în care societatea deținătoare a rețelei de gaz a notificat Primăria Sibiu cu privire la desfășurarea unor lucrări de înlocuire a conductei de pe această stradă, inclusiv a branșamentelor către proprietățile private. Astfel, reparațiile pe carosabil și trotuare vor fi reprogramate după finalizarea acestor intervenții", au transmis reprezentanţii Primăriei Sibiu într-un comunicat de presă. comentarii
2 comentarii

Alooo primaria! Voi nu sunteti in stare sa finalizati santierul de langa Libertatea, si vreti sa distrugeti si alte strazi?? Sau trebuie bani (parandarat) pentru campanie??
Sa facem totul pentru sicanarea soferilor!!!
sofer sibian
17.04.2024 05:12
,, Reparatii ample" = distrugere existent, in stare f.b. Orice sofer-pieton-biciclst, etc. isi dau seama de oribilul situatiei. Sunt strazi neasfaltate destule in Sibiu. Strici ce este bun ca sa ce??? Schimbarea trecerii de pietoni de la intersectia Dealului-Ratiu (fara vizibilitate cand vi de pe Ratiu), montarea unui limitator de viteza in asfalt pe Dealului, care ar mai reduce din raliurile ,, de zi si nocturne".... De cati zeci de ani nu au fost inlocuite retele de utilitati - gaz, APA - CANALIZARE ,care nu fac fata la ploi torentiale.....Da, si acum .... REPARATII AMPLE !!! OARE ???
23.04.2024 14:44
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica