Tribuna
PNL
Primăria Sibiu anunţă închideri de trafic pentru ziua sfântului ierarh Andrei Șaguna și Ziua Națională
Primăria Sibiu anunţă închideri de trafic pentru ziua sfântului ierarh Andrei Șaguna și Ziua Națională
© arhiva Tribuna

Urmează două sărbători importante în Sibiu: Sărbătoarea Sfântului Ierarh Andrei Șaguna în 30 noiembrie și Ziua Națională în 1 decembrie. Autoritățile locale au pregătit o serie de evenimente pentru a marca aceste ocazii, buna desfășurare a acestora necesitând o serie de închideri ale traficului, avizate de Comisia pentru sistematizarea circulației după cum urmează:

PENTRU MARCAREA SĂRBĂTORII SFÂNTULUI IERARH ANDREI ȘAGUNA – 29 noiembrie

În 29 noiembrie, Mitropolia Ardealului va organiza un ceremonial militar-religios pentru sărbătorirea Zilei Sfântului Ierarh Andrei Șaguna. Pentru acesta, parcarea în fața Catedralei Ortodoxe de pe str. Mitropoliei va fi restricționată în data de 29 noiembrie între orele 6:00- 20:00, iar traficul pe strada Mitropoliei (tronsonul cuprins între strada Tribunei și strada Al. Odobescu) va fi închis în data de 29 noiembrie între orele 18:00- 20:00.

REPETIȚIILE PENTRU DEFILAREA DE ZIUA NAȚIONALĂ – 29 noiembrie

În 29 noiembrie, vor avea loc repetițiile pentru defilarea programată pentru Ziua Națională a României – 1 decembrie. Astfel:

  •  Traficul va fi închis pe bulevardul C. Coposu - Piața Unirii - giratoriu bulevardul V. Milea între orele 08.00 și 12.00. Precizăm că accesul dinspre str. Constituției spre str. Pompeiu Onofreiu va fi permis pentru cei care doresc să ajungă la spitale sau în zona centrală. Strada Berăriei va fi închisă pe tronsonul dintre str. Gimnasticii și bulevardul C. Coposu, iar accesul pe str. Independenței dinspre bulevardul Coposu va restricționat în intervalul menționat. Str. Gh. Lazăr, va fi închisă circulației între str. Pompeiu Onofreiu și bulevardul C. Coposu, în intervalul orar 08.00 – 12.00

  • Circulația pe bulevardul Victoriei, tronsonul dintre str. Av. Ilie Măcelaru și str. Șaguna, va fi închisă între orele 08.00 și 12.00 pentru șoferii care se deplasează spre Piața Unirii. Circulația va fi permisă celor care se deplasează dinspre bulevardul Victoriei spre str. A. Șaguna

  • Între orele 08.00 -12.00, str. Zaharia Boiu va fi închisă circulației între str. Dr. Stâncă și giratoriul de la Hotelul Ramada.

  • Parcarea de lângă Sala Thalia și parcările din lateralul magazinului Dumbrava vor fi închise începând cu 29 noiembrie, ora 0.00 până în 1 decembrie, ora 15.00

 

ÎN 1 DECEMBRIE, pentru defilare, se vor institui următoarele închideri de trafic și parcări:

 • Circulația pe bulevardul Corneliu Coposu și în Piața Unirii (între sensul giratoriu de la Hotel Ramada și sensul giratoriu cu bulevardul V. Milea) va fi închisă în 1 decembrie între orele 06.30 și 15.00. Accesul va fi totuși permis de pe str. Constituției spre str. Pompeiu Onofreiu, pentru accesul către spitale și spre centru. Strada Berăriei va fi închisă pe tronsonul dintre str. Gimnasticii și bulevardul C. Coposu, iar accesul pe str. Independenței dinspre bulevardul Coposu va restricționat în intervalul menționat. Și str. Gh. Lazăr, va fi închisă circulației între str. Pompeiu Onofreiu și bulevardul C. Coposu, în același interval orar.

 • Circulația pe str. Banatului și pe bulevardul Victoriei (între str. Ilie Măcelaru și str. Șaguna) va fi închisă în 1 decembrie, între orele 06.30 și 12.30. Aici va avea loc o ceremonie de depunere de coroane la monumentul din fața Cercului Militar.

 • Parcarea Teatrului și parcările de sub zidul Cetății de pe bulevardul C. Coposu vor fi închise din 29 noiembrie, ora 16.00 până în 1 decembrie, ora 15.00. Aici va avea loc expoziția de tehnică militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

Prin urmare, șoferii sunt rugați să ocolească aceste zone pentru a evita eventuale neplăceri. De asemenea, traseele de transport public vor circula deviat atât în data de 29 noiembrie, cât și în data de 1 decembrie, informațiile despre rutele pe care vor circula urmând să fie publicate pe site-ul https://tursib.ro/

Serviciul Comunicare, Sănătate Publică și Tineret

Primăria Municipiului Sibiucomentarii
11 comentarii

Cum sa inchizi parcarile, tu japita nazista? Esti nebuna de tot?
Nu veti mai ajunge in functii publice niciodata, sasaluci nenorociti. Nici tu cu dulapul, nici alti Adolfi.
27.11.2023 18:39
prostanacule dute inapoi in fundul olteniei, bou tea nascut mata nu tia dat mata nici o educatie nazist ii neamul tau si antonescu ,cultura sasilor nu o vei avea nici odata sasi si nemti teau scapat de turci au plecat sasii , nu puteti sa va lucrati pa mintul trebuie sa vina straini sa lucreze , fabrici au facut straini in sibiu unde se duc oameni cinstiti si is castiga uin salar cinstit neamul tau probabil ii la cersit prin tarile west eoropene sa iti fie rusine istoria tari romane nu o cunosti esti prea prost.
28.11.2023 10:31
Are dreptate cel care sustine ca primaria,consilierii au cam inceput sa isi faca de cap in Sibiu
Chiar asa? Cum sa inchizi circulatia in tot oradul,sa blochezi tot.? Ca sa ce? Nu ati putea repeta pe "stadionul" construit si atat,ce nu se mai poate defila fara sa dai oradul peste cap? Nici Ceasescu nu facea asta,facea o singura defilare si atat.Si va mai mirati ca unii devin nostalgici? Parca nu fac altceva decat sa se straduiasca sa mai gaseasca un motiv sa enerveze oamenii,sa ne faca viata cat mai grea.
Ticalosi.
Chiar asa,sa vedem cine va mai alege.
Revoltata
28.11.2023 10:47
Se pregatesc milogii de alegeri,nu mai stiu cu ce sa ne mai miluiasca.Mai avem armata?De care si-a batut joc.Mai avem Ministru al Aparari?
barbu
28.11.2023 12:58
In 20 noiembrie nu se sarbatoreste ziua lui Andrei Saguna, ci ziua Sf. Apostol Andrei. Pentru cel din urma este sarbatoare nationala. Mare destepti pe la ziarul asta
sibian
28.11.2023 13:45
Din greseala am scris 20 in loc de 30 noiembrie. Dar cine stie, stie
sibian
28.11.2023 13:46
Eine kleine sasaluc analfabeten :))
@ 10:31
28.11.2023 15:36
Sfântul ierarh Andrei Șaguna?Sunteți siguri,Tribuna Sibiului?
Toma
29.11.2023 15:17
desteaptate romane ca prost ai fost o viata nu mai lauda ii de voi tigani sant mai cinstiti si mai harnici sava fie rusine pacat ca din tara nu sa ales nimica..
30.11.2023 12:29
Dispari de aici spurcaciune. Mars afara din tara asta. Du-te-n ma-ta unde vrei, in lumea larga, nu aici.
@ 12:29
30.11.2023 14:16
spurcaciune esti tu cu tot neamul tau ,,
30.11.2023 18:45
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica