Tribuna
Primăria Sibiu acordă elevilor gratuitate pentru transportul public local
Primăria Sibiu acordă elevilor gratuitate pentru transportul public local

“Ne aflăm într-o situație de criză generată de pandemia de coronavirus. Această criză va avea un impact puternic asupra multor sectoare ale vieții noastre de zi cu zi și, cu siguranță, se va reflecta negativ și în buzunarul nostru, al tuturor.

De aceea voi iniția un proiect de hotărâre pentru aprobarea unei măsuri care îi va scuti pe sibienii cu copii la grădiniță, la școală sau la liceu de o cheltuială lunară: vom acorda gratuitate pentru transportul public local al preșcolarilor, elevilor de școală generală, liceu sau școală profesională, domiciliați în municipiul Sibiu. Această cheltuială va fi acoperită de Primăria Sibiu, din bugetul local.

Gratuitatea se va aplica de la reluarea cursurilor. Ea nu va fi temporară, ci va rămâne în vigoare și după ce trecem de această criză, ca măsură pentru îmbunătățirea mobilității în oraș, prin utilizarea prioritară a transportului în comun. 

Dragi părinți, vă rog să NU vă deplasați la TURSIB sau la Primărie. Procedura de obținere a legitimațiilor pentru transport va fi cât mai simplă și vă va fi comunicată în timp util. 

Închei, dorindu-mi și dorindu-vă să trecem cu bine de această perioadă în care vă rog și vă recomand să rămâneți acasă cât mai mult posibil, spre binele dumneavoastră, al familiei dumneavoastră, al comunității noastre.”

 

Astrid Fodor,

Primarul municipiului Sibiu

 

 


comentarii
8 comentarii

Sa-l văd eu pe curajosul care după asta mai circula cu Tursibul
Dana S.
19.03.2020 16:52
Marmota nu stie ca scolile sunt inchise? Lol
19.03.2020 18:08
Asta i dusa cu pluta...cel mai de rahat primar de oras mare din Ro. Nici o treaba...
Do
19.03.2020 22:37
Pentru analfabetul care a scris ,,Marmota nu stie ca scolile sunt inchise?
Mai titirezule alta data citeste tot articolul nu citi numai titlu.In articol este specificat ca la redeschiderea scolilor.
Comentatori din acestia ca tine dezinformeaza lumea .Stai dracului in banca ta daca nu sti citii ,
Cuza
20.03.2020 06:30
Sa va fie rusine, faceti campanie in plina pandamie. Din partea mea si a familiei nu mai aveti votul ! !
RUSINE FODOR !
Oanta
20.03.2020 08:49
Olteni prosti si mazgaliti..va-ti gasit voi sa comentati despre primar si oras,afara cu voi tigani raiosi ce santeti!! Mergeti la voi in sudistan si comentati cat vreti putorilor ce santeti.
20.03.2020 19:18
Este valabil si pentru cei din Selimbar care fac cursurile la școlile din Sibiu?
Szondy miklosz
21.03.2020 07:56
Prietene ardelean, se scrie corect V-ATI si nu va-ti... mai treci pe la scoala ca ai gratuitate peTursib daca spui ca acum inveti sa scrii...
21.03.2020 16:04
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA