Tribuna
Primăria Sibiu a amenajat dulapuri cu unelte în incinta Cimitirului Municipal Sibiu
Sorana MAIER
2824 vizualizari
Primăria Sibiu a amenajat dulapuri cu unelte în incinta Cimitirului Municipal Sibiu

Sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au din această săptămână la dispoziție dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul, iar utilizarea uneltelor este gratuită.

Au fost amplasate patru dulapuri cu unelte la cele trei intrări ale Cimitirului - la cea dinspre piața de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar și pe aleea din zona Eroilor Revoluției. Fiecare dulap conține o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraș, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare și saci de gunoi.

Cum trebuie procedat pentru a le folosi? Cetățenii care doresc să se folosească de aceste unelte vor apela numărul de telefon înscris pe fiecare dulap. Un angajat al Serviciului Cimitir le va preda cetățeanului, după ce acesta va înscrie în registru datele sale de identificare. Fiecare persoană poate utiliza uneltele pe o perioadă de maxim 2 ore/utilizator, după care acestea vor fi aduse de cetățean înapoi în dulap pentru a permite și altora să le folosească.

 

.
.


comentarii
3 comentarii

O inițiativa foarte bună, bravo!
Eu
06.08.2021 07:52
Da, e buna initiativa. Insa implementarea e de toata jena.
Adica sun la telefonul de pe dulap, astept sa vina omul, completez datele in registrul fărașului, imi fac treaba cu sculele, ma intorc la dulapul inchis, sun iar omul, astept sa vina, vine, nu le ia ca-s murdare, sa ma duc sa le spal, la robinetul unic de undeva, il spal, ma intorc, sun din nou, predau farasul. Serios? Unde e GDPR-ul, daca tot facem statistica fărașului? Iti raman datele personale in caietul din dulapul de scule ale Cimitirului. In fine. Ma mir ca nu le leaga cu sfoară, ca pixul de la Poștă...
Un alt eu
06.08.2021 11:01
Fiecare unealtă ar trebui să aibă un manevrant special , de ex. un Purtător al Marelui Făraș !!
Twisted Titanium
06.08.2021 13:57
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica