Tribuna
Primăria Ocna Sibiului pune piciorul în prag: "Cine nu respectă legea va suporta rigorile ei!"
Primăria Ocna Sibiului pune piciorul în prag:
© Înainte
Primăria Ocna Sibiului a organizat miercuri o acțiune de igienizare pe drumul dintre Ocna Sibiului și satul Topârcea, în zona numită Căhală.


 

Cei care au participat la această acțiune de curățare a câmpului au reușit să adune cantități mari de ambalaje, hârtii, PET-uri, materiale de construcții, moloz etc.

Cu toate că zona a fost igienizată și în trecut, deșeurile au revenit "grație" celor care ignoră normele civilizate de conviețuire socială.

Primarul orașului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu, lansează un apel către cetățeni, rugându-i să respecte normele elementare de civilizație: "Azi (n. r. miercuri) am curățat zona cunoscută sub numele Căhală, situată între Ocna Sibiului și Topârcea. Cu toate că toți locuitorii au primit pubele de la societatea care colectează deșeuri menajere, sunt unii care continuă să arunce gunoaiele pe câmp, demonstrând că ignoră orice reguli de bun simț, inclusiv legile aflate în vigoare. Fac un apel la cetățenii de bună credință ca atunci când văd pe cineva că aruncă gunoaie pe câmp să anunțe imediat autoritățile locale. Totodată, îi avertizez pe cei certați cu legea că, în condițiile în care nu vor înțelege să renunțe la aceste obiceiuri necivilizate de a arunca gunoaie pe câmp, vor suporta rigorile legii prevăzute în hotărârile Consiliului Local. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care azi au răspuns solicitării noastre și au pus umărul la igienizarea acestei zone".


 


 


 


comentarii
1 comentarii

frumoase peisage merita vizitate.
xxx
21.03.2019 12:24
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia