Continental
Tribuna
Primăria continuă dezinfecția scărilor de bloc
Primăria continuă dezinfecția scărilor de bloc

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă sâmbătă, 4 aprilie la BLOCURILE din cartierul Hipodrom I și II, iar luni, 6 aprilie eechipele vor interveni în Hipodrom III și IV. Echipele vor începe din zona Aleea Șelimbăr – Rahovei și vor înainta în cartier.

Pentru realizarea acestei acțiuni este utilizeazată substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

În paralel, în acest weekend autoritățile locale vor continua spălarea carosabilului în oraș.

comentarii
2 comentarii

La câte flegme vedem pe trotuarele din Sibiu nici nu mă mir că trebuie dezinfectate trotuarele.
Bumblebee
04.04.2020 17:14
Străzile din Sibiu arată groaznic, pline de praf ,nisip , noroi nici vorbă de dezinfecție. D-na primar este cumva in carantină? Să ia exemplu de la alte orașe unde se spală și dezinfectează toate străzile sau nu mai are bani pentru această operație ii păstrează pentru alegeri pentru un nou mandat de primar .RUȘINE !!
nikol
04.04.2020 20:02
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia