Tribuna
Prima școală canadiană Maple Bear din Europa, deschisă la Sibiu în 2020
Andra MARINESCU
2355 vizualizari
Prima școală canadiană Maple Bear din Europa, deschisă la Sibiu în 2020
Prima școală canadiană Maple Bear din Europa va fi deschisă la Sibiu. Evenimentul de inaugurare va avea loc luni, 2 septembrie, începând cu ora 17.30, în Muzeul din Dumbrava Sibiului.


Deschiderea școlii canadiene Maple Bear de la Sibiu se va desfășura în prezența Excelenței Sale Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei în România, a comunității de părinți, a reprezentanților Maple Bear de la nivel global și în prezența echipei locale. Aceștia vor prezenta proiectul primei școli primare româno - canadiene care va fi funcțională începând cu septembrie 2020 și care își va deschide porțile pentru 300 de copii din Sibiu.
În cadrul aceluiași eveniment, va fi sărbătorită și deschiderea primei grădinițe Maple Bear din România, la Sibiu.


"Maple Bear este cea mai importantă rețea de școli canadiane din lume, având cea mai rapidă dezvoltare și fiind recunoscută pe plan internațional, prin numeroase premii. Astăzi, există mai mult de 380 de școli Maple Bear în 15 țări, cu 40.000 de elevi. Din rețeaua Maple Bear fac parte grădinițe, școli primare, gimnaziale și licee. Ne extindem în 20 de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România", spune Yann Bidan, director general al Maple Bear pentru Europa Centrală și de Est.






comentarii
1 comentarii

Au ajuns si in Ro --? sa invete copii ca nu mai poate spune tata si mama ci parintele-1- si parintele -2--??- Romani nu va lasati prinsi in cursa -- Mai bine educatia traditionala --Romaneasca care invata respect ,munca cinstita si responsabilitate morala --
mike
24.08.2019 00:14
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA