Tribuna
Prima parcare subterană a Sibiului, la Piața Gării. Două nivele cu 200 locuri plus 200 locuri suprateran. Investiție de 12,5 milioane lei
Sorana MAIER
2517 vizualizari
Prima parcare subterană a Sibiului, la Piața Gării. Două nivele cu 200 locuri plus  200 locuri suprateran. Investiție de 12,5 milioane lei

Primăria Sibiu va amenaja prima parcare subterană din oraș în zona Pieței Gării, care va fi construită pe două nivele și va oferi aproximativ 200 de locuri și încă 10 pentru motociclete. Lor li se vor adăuga alte 150-200 de locuri care se vor amenaja suprateran, la nivelul solului.

În luna mai a acestui an Primăria Sibiu a contractat firma care să realizeze studiul de fezabilitate pentru prima parcare subterană publică din Sibiu în zona Pieței 1 Decembrie (Piața Gării). Documentația astfel realizată va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința de săptămâna viitoare.
Lucrările includ pentru parcarea subterană includ crearea drumurilor și rampelor de acces, precum și a trotuarelor, instalarea sistemului de preluare și evacuare a apelor pluviale, amenajarea instalațiilor electrice, de iluminat interior și exterior eco-eficient și a sistemului de supraveghere video, amplasarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice, amenajarea de zone verzi la intrările în parcare.
Pentru persoanele cu dizabilități vor exista două ascensoare cu ajutorul cărora să ajungă la locurile de parcare rezervate.
Investiția pentru construcția acestei parcări este estimată la peste 12,5 milioane de lei, fondurile urmând să fie asigurate din bugetul local.
Următoarea etapă va fi realizarea proiectului tehnic și apoi Primăria Sibiu va contracta lucrările propriu-zise, anunță, într-un comunicat de presă, Primăria Sibiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA