Tribuna
Primăria începe să astupe cele 500 de găuri făcute de reţelişti
Sorana MAIER
1367 vizualizari
Primăria începe să astupe cele 500 de găuri făcute de reţelişti
DPC va porni staţia de asfalt începând de săptămâna viitoare şi va lucra la refacerea carosabilului în zonele unde firmele de utilităţi au intervenit pentru lucrări la reţelele lor.
Cele 500 de săpături făcute de firmele de utilităţi şi ră­ma­se neasfaltate vor fi reparate începând de la jumătatea acestei luni, a anunţat ieri, în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis. DPC va porni staţia de asfalt începând de săptă­mâna viitoare, iar în prima etapă Ser­viciul Gospodărire din cadrul Primăriei Sibiu va transmite societăţii o co­man­dă pentru refacerea a apro­ximativ 60 de porţiuni de carosabil săpate. Anul trecut, firmele de u­tilităţi au avut 1.500 de in­tervenţii în carosabil, cele mai multe, 874 la număr fiind ale societăţii de gaz, apoi so­cie­tatea de apă şi canalizare a intervenit la reţelele proprii în 600 de locaţii, iar Elec­trica a intervenit în 31 de locaţii. “DPC a reuşit într-o măsură bună să repare carosabilul după aceste intervenţii, dar cele care s-au produs după venirea sezonului rece şi pâ­nă acum nu au putut fi refă­cute. Prin urmare în această primăvară avem aproxi­mativ 500 de astfel de refaceri de efectuat ”, a explicat Iohannis. Din decembrie şi până a­cum, s-au făcut 299 de in­ter­venţii de urgenţă la reţelele de gaz, 164 la cele de apă-canal şi 6 la reţeaua electrică. Se reiau avizele de săpătură Începând din 15 martie 2012, Primăria reia elibe­ra­rea avizelor de săpătură, care pe timpul iernii nu s-au mai acordat. Dosarul pentru obţinerea unui astfel de aviz trebuie să conţină cerere, copie după cer­tificatul de urbanism, copie după autorizaţia de con­strucţie, avizul din partea societăţilor deţinătoare de reţele, planul de situaţie şi proiectul tehnic cu detalii de execuţie, avizul Poliţiei Mu­nicipiului Sibiu, dovada achi­tării taxei de refacere. Avizul de săpătură se eli­berează după achitarea taxei de refacere a carosabilului sau a trotuarului.comentarii
5 comentarii

DPC NUUU a reuşit
totusi are o problema primarul,
02.03.2012 08:17
mai bine ai merge la o consultatie la phsiatru ca tu ai cam multe probleme in bila
Q -totusi are o problema.........
02.03.2012 10:31
Sper ca pe banii retelistilor!
Odin
02.03.2012 11:01
Cel criticat de tine are dreptate!Strazile Sibiului arata jalnic!Unele n-au fost reparate niciodata in 20 de ani iar altele se repara anual sau semestrial.Tu nu poti vedea asta;faci parte din cei care lustruiesc cu limba funduri de primar!Esti primul care trebuie sa faca o vizita pe strada Bagdazar.Vezi,s-ar putea sa te opreasca acolo!
Pt. cel de la 10:31
02.03.2012 12:30
poti merge si in gara sa vezi cum arata gara unei foste capitale culturale
cip
02.03.2012 16:10
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia