Tribuna
Preşedinţii secţiilor de votare, desemnaţi prin tragere la sorţi
Preşedinţii secţiilor de votare, desemnaţi prin tragere la sorţi
Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din judeţul Sibiu au fost stabiliţi marţi, 24 mai, prin tragere la sorţi computerizată.

 

Acţiunea a avut loc la sediul Prefecturii Sibiu, şedinţa organizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) fiind publică.
Pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în judeţul Sibiu au fost delimitate 370 de secţii de votare. Numărul persoanelor care au fost înscrise pentru experţi electorali la acest scrutin a fost de 906, dintre acestea fiind selectate electronic 740 de persoane (370 pentru preşedinţi de secţii de votare şi 370 pentru locţiitori de preşedinţi).

Rezultatele tragerii la sorţi pot fi consultate pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu, www.prefecturasibiu.ro, la secţiunea Alegeri 2016, Rezultatele tragerii la sorţi computerizate din 24 mai 2016, pentru preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora .
De asemenea, vor fi făcute publice prin afişare pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (www.roaep.ro), respectiv la sediile birourilor electorale de circumscripţie şi pe site-urile acestora, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA