Tribuna
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că restricțiile de circulație devin obligatorii. Va fi folosită Armata. Vârstnicii nu mai au voie să iasă din case
Laura BUCIU
2420 vizualizari
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că restricțiile de circulație devin obligatorii. Va fi folosită Armata. Vârstnicii nu mai au voie să iasă din case

Președintele Klaus Iohannis a anunţat introducerea de noi restricţii de circulaţie, iar ceea ce a fost până acum o recomandare devine o obligaţie. În plus, Armata României va fi implicată în gestionarea stării de urgență pentru a ajuta Poliţia şi Jandarmeria. Noile restricții vor intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

„Tocmai am început o şedință unde am analizat situația care devine din ce în ce mai gravă. Am evaluat situaţia care, după cum știm, devine din ce în ce mai complexă. Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă. Pot să vă spun în acest moment că este nevoie de măsuri suplimentare pentru îngrădirea epidemiei. Vrem să îngrădim și mai mult transportul cu excepția ieșirilor pentru cumpărarea de alimente. Am convenit să folosim Armata pentru a gestiona situația”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a spus că ceea ce până acum a fost o recomandare, de miercuri devine obligație.

„Ceea ce a fost până acum o recomandare devine acum o obligație, după principiul „stăm acasă”. Evident că oamenii pot ieși să își facă cumpărăturile. Însă aceste restricţii devin obligaţii. Am convenit ca în aceasta perioadă să pregătim pentru persoanele care sunt în carantină/izolare măsuri de supraveghere video”, a mai spus Iohannis.

Au fost luate măsuri și pentru persoanele peste 65 de ani, care sunt cele mai vulnerabile.

„Persoanele cele mai vulnerabile sunt persoane peste 65 de ani. E evident ca avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă. Aceste restricții vor fi prelucrate în cursul zilei de azi (marți – n.r.) într-o ordonanță militară. Ea se va finaliza până la sfârșitul acestei zile”, a mai afirmat președintele.

La şedinţa au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Victor Costache şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. 

comentarii
4 comentarii

Există salariați și de asemeni oameni de afaceri care au peste 65 de ani . Nu vor mai putea merge la servici ?
24.03.2020 14:30
In interes de serviciu te poti deplasa ca si pana acuma cu o adeverinta de la serviciu indiferent ce varsta ai.
Vic
24.03.2020 16:42
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.
Patricia
25.03.2020 02:29
Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895 îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
Diana Hanganut
21.05.2020 16:16
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA