Tribuna
Președintele Consiliului Județean, mesaj de Paști: „Credința să vă fie sprijin pentru aceste vremuri de profundă încercare”
Președintele Consiliului Județean, mesaj de Paști: „Credința să vă fie sprijin pentru aceste vremuri de profundă încercare”

Tuturor sibienilor care sărbătoriți Sfintele Paști în această duminică, vă doresc mai mult ca oricând ca acestea să vă găsească sănătoși acasă, alături de cei dragi! Lumina Învierii să vă umple sufletele cu răbdare, încredere și speranță, iar credința să vă fie sprijin pentru aceste vremuri de profundă încercare!

 

Frohe Ostern!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

 

Daniela Cîmpean

Președinte

Consiliul Județean Sibiu

comentarii
8 comentarii

Un mesaj binecuvantat. Mai rar la politicieni. Doamne ajuta.
Nobody
09.04.2020 13:18
Probabil i l-ai scris tu si te lauzi singura. D-na Campean trebuia sa doteze spitalul cu masti, echipamente de protectie si teste. A facut zero barat din lucrurile astea si s-au infectat si au murit oameni in Sibiu. Noroc cu SC Cona ca a cumparat pe banii ei si a donat spitalului judetean un aparat de testare pt Covid 19. Chiar cat tupeu de om incompetent poti sa ai d-na Campean sa apari cu mesaje. Esti 00000 la consiliul, pleaca acasa si lasa sibienii in pace, le faci doar rau prin incompetenta ta !
@nobody
11.04.2020 15:08
Cat tupeu poti sa ai sa incerci sa mai mulgi cateva voturi politice de la oamenii izolati in case de guvenul PNL. Nu ati facut si nu ai facut nimic pt sibieni. Ai promis spital nou si ai batut 3 pari si ai zis acolo va fi spitalul nou. Actualul spital judetean in subordinea ta e praf, jale de mizerie. Si tu vii cu povesti ? Tu nu vezi ca distrugi PNL Sibiu ?
Bratu
11.04.2020 15:18
Ne ureaza sa fim sanatosi acasa, auzi la ea. Multi nu sunt sanatosi si multi nu mai sunt deloc pt ca nu ati facut voi de la pnl nimic, va interesau anticipatele. Si ce mancam acasa? Ce le dam de mancare la copii? De unde bani? Ati pus totul pe butuci. Felicitari ati distrus de tot Romania
Sibian
11.04.2020 15:24
In timp ce stam in casa taie smecherii padurile si baga tara in datorii. Ne meritam soarta
Toader
11.04.2020 15:29
Sustuneti toti cu tine in frunte initiativa lu Gorghiu sa iasa puscariasii afara sa stea acasa. A fost initiativa PNL si ati votat-o in senat, in frunte cu Cazan. Cat de nenorociti si mincinosi puteti fi
Lavi
11.04.2020 15:32
Ne facem noi bine si iesim din case si va aratam noi la vot ticalosilor. Ne-ati mintit atat de rau de o sa va doara pe voi
Livia
11.04.2020 15:40
Soselele din judet sunt praf, spitalul praf. Ai dormit la consiliul judetean 4 ani ?
Gliga
11.04.2020 16:06
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia