Tribuna
Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, despre atacurile deputatului USR Emanuel Ungureanu : "Este un atac în legătură directă cu prezidențialele. Cu siguranță nu e grija pentru sibieni!"
Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, despre atacurile deputatului USR Emanuel Ungureanu :
© Dumitru Chiselita
Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean spune că atacurile deputatului USR Emanuel Ungureanu în privința „spitalului morții”, precmiat de Klaus Ioahannis au la bază chestiuni de campanie, nicidecum dorința de a face bine orașului sau județului Sibiu.

 

 

 


Parlamentarul USR a postat pe Facebook imagini din subsolul clădirii Spitalului, lansând, totodată, acuzații pe care conducerea unității medicale le-a demontat.
Daniela Cîmpean pune această campanie a deputatului USR pe seama unei mize electorale:

„Acest atac e în legătură directă cu prezidențialele. Cu siguranță nu e grija pentru sibieni, ci e pentru a vedea că lucrurile nu merg nici în orașul președintelui. Urmează o perioadă de alegeri. În calitate și de om politic și de autoritate publică locală, lansez către toți candidații, de acum și de anul viitor,  apelul la o campanie europeană, o campanie de proiecte concrete și de soluții. Românii, sibienii, au dreptul la soluții puse în practică, nu la intervenții strict politicianiste. Tocmai acum s-au gândit să vină la Sibiu și să constate că în orașul președintelui lucrurile meg rău, că tot ce e în oraș rău e din cauza președintelui. Niciodată președintele nu a venit la spital. Aceste atitudini nu fac niciun bine nimănui”.

În materialul video postat pe rețeaua de socializare deputatul USR Emanuel Ungureanu invocă și numele președintelui Klaus Iohannis, despre care spune că a premiat Spitalul din Sibiu.

 

Măsurile luate după postare

 

Președintele Consiliului Județean Sibiu a precizat că dacă deputatul USR ar fi fost interesat de binele spitalului aflat în administrarea CJ Sibiu ar fi întrebat-o pe ea sau s-ar fi adresat conducerii unității medicale.

Ar fi aflat, astfel, că întreaga clădire se află în proces de reabilitare și asta nu pentru că a filmat deputatul Emanuel Ungureanu.

 

„Dacă ar fost interesat de binele Sibiului, s-ar fi interesat ce poate face, cum decurg lucrurile, nu doar filmat și pus pe Facebook. L-aș întreba pe domnul deputat de ce nu a venit până acum. Poate îi arătam noi și îi explicam cum administrăm 73 de clădiri pe care Consiliul Județean le-a luat în administrare în vara anului 2010 și ce am făcut până atunci. Pentru că eu cred că domnul deputat știe că sunt și lucruri bune făcute”, a mai spus Daniela Cîmpean.

 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe pagina de Facebook imagini cu subsolul clădirii în care sunt spații de vestiare pentru personalul medical, spunând că „așa arată Spitalul Județean din Sibiu, un spital unde se moare”. Ungureanu a cerut demisia directorului Spitalului de Urgență și a directorului DSP Sibiu. În replică, Daniela Cîmpean a spus că „singura care îi poate cere demisia managerului Spitalului sunt eu și pentru asta nu o să o fac. Știu că în fiecare zi încercăm să facem mai bine pentru pacienți. Nu o să îi cer demisia pentru că nu a făcut vestiare. Le vom face, dar cei mai importanți sunt pacienții”.

 

 

comentarii
9 comentarii

In primul rand tot ce a spus e adevarat. M-am asteptat de la dvs. toti cei vizati sa recunoasteti adevarul sa precizati ce este de precizat si sa comunicati ce aveti de gand sa faceti.
Vreo zece randuri scrise - simple, clare si exacte. Ca penele e tot un pecere care face albul negru e regretabil dar vizibil.
Eu
12.08.2019 13:13
dvs si raluca turcan il tineti in brate pe director!dvs l-ati numit- mare specialist fost la mirsa,bnr,brd,banca ceferistilor,etc
adi3
12.08.2019 17:21
Tot ceea ce NU va doresc doamna Campean este sa aveti pe cineva din familie operat in SCJU Sibiu - sa ia o supermegabacterie intrspitaliceasca si sa fie tratat cu antibiotice de gen. V - internat in sectia de Medicala.
Leprozerie e un cuvant elegant pentru haznaoa ordinara care numai spital nu se poate numi .... dar voi sunteti imbecili, lucrati la stat pe bani publici si va pricepeti la administrat spitale cum ma pricep eu la fizica nucleara....
Pop Popa Popescu
12.08.2019 18:33
La sectia chirurgie sunt niste conditii mizere , geamurile faianta usile baile mozaicul instalatiile de oxigen sunt de pe vremea lui CEAUSESCU pacientii stau cu cearceafuri in geam nu s-a schimbat nimic doar incuietorile la usi sa va fie rusine
Nicu
13.08.2019 07:10
Acum toate au legatura cu Werner... Ce sa spun ... E o conspiratie mondiala ca acest mutulica al politicii romanesti sa nu mai ajunga presedinte. Oricum, si in functia de prrsedinte a facut c ceea ce a facut cand a fost primar... NIKIC.
Negati, dna presedinte, imaginile?! Arata altfel acel subsol din spital?! Ca va exista un substrat politic al acelui filmulet, da...Dar vedeti ca poate va vizeza pe dvs sau poate chiar spitalul in ansamblul sau, ca institutie....
Sibian
13.08.2019 09:06
Auzi tu, tanti, managerul a recunoscut că trebuie igienizat!

Spui de o "... campanie europeană, o campanie de proiecte concrete și de soluții" ce soluţie propui? Să te ofuschezi?
Maria
13.08.2019 09:50
La subsolul cladirii, nu sunt numai vestiare,sunt cabinete ale medicilor.Rusinica coana Campeana,nu-ti cunosti obiectivele.
gogu din rampa
13.08.2019 11:39
Doamna campean ce concurs a fost acela pt spital?! Directorul a fost favoritul dvs și l ați promovat și acum îl țineti în brate
ATI politizat toate instituțiile CJ Sibiu!
Adevar
13.08.2019 11:57
Bravo, ati pus punctul pe i. In toate spitalele a procedat asa. Ar trebui vazut cum organizeaza madam concursurile!
@adevar
13.08.2019 16:21
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia