Tribuna
Comunicat de presa
Președintele CJ Sibiu alergă la Maratonul Internațional Sibiu în sprijinul copiilor internați la Spitalul de Psihiatrie
Laura BUCIU
9158 vizualizari
Președintele CJ Sibiu alergă la Maratonul Internațional Sibiu în sprijinul copiilor internați la Spitalul de Psihiatrie

Pentru mulți copii, spitalizarea este greu de suportat, mai ales când este pentru perioade lungi. La fel și pentru părinții care îi însoțesc. Proiectul EDU TV creează pentru copiii internați pentru recuperare la spitalul de psihiatrie un program care le va transforma orele lungi de după terapie în timp de calitate, în care vor învăța lucruri noi. Pe 27 mai, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, aleargă în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, în sprijinul acestui proiect.

  • Și eu sunt mamă și vreau să ajut. Alerg la Maraton Sibiu 2017 pentru EDU TV - cauza Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda, instituție din subordinea Consiliului Județean Sibiu. În parteneriat cu Rotary Club, acest proiect și-a propus să ofere copiilor internați in Secția de Recuperare si Neurologie informare și educație pentru sănătate pe perioada spitalizării. Se va îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, iar acest lucru îl consider o prioritate. Este o provocare la care vă aștept cu toții să participați astfel încât să aducem cât mai mulți susținători și cât mai multe fonduri și proiectul să devină realitate”, a declarat Daniela Cîmpean.

Ideea proiectului a venit chiar de la pacienți, iar spitalul a preluat-o pentru că reușita tratamentului medical e susținută de o bună informare a pacienților și o bună stare de spirit. Mămicile beneficiare, care petrec împreună cu copiii cu dizabilități timp îndelungat în spital, spun că terapiile oferite de Spitalul de Psihiatrie din Sibiu sunt de foarte bună calitate și că astfel de proiecte îi stimulează pe copii și îi ajută mult în recuperare.

Puteți găsi detalii și susține cauza accesând linkul http://maratonsibiu.ro/edu-tv-6899/

Credit foto: Sebastian MARCOVICI

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia