Continental
Tribuna
Premii de 10 000 lei pentru echipele și sportivii performanți. Primăria Sibiu așteaptă nominalizările
Premii de 10 000 lei pentru echipele și sportivii performanți. Primăria Sibiu așteaptă nominalizările

Sportivii, antrenorii și echipele sibiene care au obținut rezultate deosebite la nivel internațional și național în anul 2019 vor fi premiate, Consiliul Local Sibiu aprobând, în ultima ședință, proiectul de hotărâre propus de primarul Astrid Fodor.

“Investim în infrastructura sportivă sume importante, de la skate park și Lacul lui Binder și până la Stadion, încurajând astfel sportul ca mișcare pentru sănătate, dar și sportul de performanță. Premierea sportivilor sibieni va fi o motivare în plus pentrucei care fac performanță și va arăta aprecierea pe care o avem pentru cei care duc Sibiul în competiții din țară și străinătate”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Sportivii, antrenorii și echipele sibiene cu rezultate bune în 2019 vor fi nominalizați în acest program de cluburile de care aparțin, utilizând un formular care face parte din Regulamentul aprobat. Formularul completat corespunzător va fi transmis Primăriei Municipiului Sibiu pe adresa premieresportivi@sibiu.ro sau va fi depus în format tipărit la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mică, nr. 25, etaj 2, cam 201 - 203, începând cu data de 1 noiembrie 2019, până în data de 10 ianuarie 2020, ora 13.00.

După verificarea formularelor de către o comisie alcătuită din consilieri locali și un reprezentant al Primăriei Sibiu, va fă făcută publică lista finală a câștigătorilor, ținând cont de punctajele obținute și de prevederile Regulamentului.

CATEGORIILE pentru care se vor acorda premii și CUANTUMUL NET AL PREMIILOR obținute în ordinea punctajului pe care l-au acumulat conform tabelului din Regulament:

 

  1. Sporturi de echipă:

 

  1. Seniori:

-         Cea mai bună echipă – 10.000 lei

-         Cel mai bun sportiv al unei echipe de seniori – 3.000 lei

-         Cel mai bun antrenor – 2.000 lei

 

B. Copii și Juniori

-         Cea mai bună echipă – 5.000 lei

-         Cel mai bun sportiv al unei echipe – 1.500 lei

-         Cel mai bun antrenor al unei echipe – 1.000 lei

 

 

2.       Sporturi individuale:

 

A. Seniori

-Cel mai bun sportiv  - 3.000 lei

-Cel mai bun antrenor  - 1.500 lei

 

B. Copii și Juniori

- Cel mai bun sportiv  - 1.500 lei

- Cel mai bun antrenor  – 700 lei

 

Festivitatea de premiere va avea loc la începutul anului viitor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia