Tribuna
Premiera spectacolului „Povestea lui Măzărel” sold-out, la GONG
Premiera spectacolului „Povestea lui Măzărel” sold-out, la GONG
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 ianuarie, de la ora 18, spectacolul „Povestea lui Măzărel”. Toate biletele pentru premieră au fost deja epuizate.

„Povestea lui Măzărel” este un spectacol muzical, ce îşi propune o incursiune fantastică în lumea din jurul nostru. Construit ca o călătorie printre anotimpuri, spectacolul cu păpuşi prezintă povestea unui băieţel mic de tot, cât un bob de mazăre, ce descoperă respectul pentru natură şi bucuria prieteniei într-o montare armonioasă, plină de haz. Interactiv şi ritmat, spectacolul creat de Aurelia Călinescu şi Raluca Răduca, pe muzica lui Claudiu Fălămaş, este o producţie de tip caravană, ce va fi prezentat în grădiniţele din Sibiu pe tot parcursul anului şcolar, fiind uşor de adaptat în orice spaţiu. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta între trei şi şase ani. Premiera oficială va fi prezentată în Sala Studio a Teatrului Gong.

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe . Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia