Tribuna
PNL
Premieră la Tarom! Pasagerii pot cumpăra bilete de călătorie de pe platformele Apple şi Android. Wolff: "Trei luni consecutive pe plus. Suntem pe drumul cel bun"
Rareș BIŢU
1696 vizualizari
Premieră la Tarom! Pasagerii pot cumpăra bilete de călătorie de pe platformele Apple şi Android. Wolff:

Transportatorul aerian naţional Tarom a lansat în urmă cu câteva zile TAROM App, prima aplicaţie mobilă din istoria companiei. Conducerea companiei a a anunţat că, începând de luni, 15 octombrie 2018, aplicaţia a fost lansată pe Apple IOS, aşa încât, de la mijlocul acestei luni, pasagerii îşi pot cumpăra bilete de zbor de pe terminalul mobil, atât pe platforma Apple cât şi Android.

Reprezentanţii companiei spun că TAROM App oferă pasagerilor "o experienţă prietenoasă" pornind de la căutarea celor mai bune oferte pentru rutele dorite şi până la formalităţile de check-in sau facturare.

  • "Anul 2018 este anul retehnologizării TAROM. Pasul imediat următor este integrarea aplicaţiei cu modulul de relaţii cu clienţii şi lansarea modulului My account atât pe site cât şi în aplicaţie", au explicat reprezentanţii Tarom într-un comunicat remis Agerpres.

Conducerea companiei spune că Tarom a încheiat pe plus sezonul de vară, că pierderile au scăzut cu aproximativ 40% faţă de aceeaşi perioadă din 2017 şi că veniturile au crescut cu peste 25 de procente.

  • "Trei luni consecutive pe plus la TAROM. Suntem pe drumul cel bun. Suntem conştienţi de rezultatele pozitive obţinute de TAROM. Am reuşit să reducem la jumătate ce s-a pierdut în 2017, asta în condiţiile în care preţul combustibilului a crescut exponenţial. TAROM a demonstrat în acest an că este o companie puternică şi credibilă în piaţă", a declarat directorul general TAROM, Werner Wolff.

Comunicatul companiei arată că TAROM raportează cele mai bune rezultate financiare din ultimii patru ani.  
Tarom este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993. Are 1.850 de angajaţi şi operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă de 25 de aeronave.
Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achizitia a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preţ de catalog de 586 milioane dolari şi vor fi livrate până în anul 2023.
Tarom pregăteşte schimbarea a 13 avioane 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia