Continental
Tribuna
Pregătiri pentru "Festivalul Tineretului”, la Avrig
Pregătiri pentru
La nici o lună de zile după ediţia cu numărul 47 a celui mai longeviv festival folcloric din judeţul Sibiu, „Florile Oltului”, Primăria oraşului Avrig a început pregătirile pentru o altă manifestare ce se va desfăşura în aer liber: „Festivalul Tineretului” (ediţia a II-a).

Astfel, ţinând seama de succesul înregistrat anul trecut, când ediţia inauguirală a acestui nou eveniment a adunat câteva mii de tineri în centrul Avrigului, dornici să guste din plin din toate ingredientele necesare unei mega petreceri în aer liber, organizatorii (Primăria şi Consiliul Local Avrig) sunt gata de o recidivă, în ultimul sfârşit de săptămână din această lună (25 – 26 august).
În cele două zile ale sărbătorii, tinerii iubitori ai muzicii uşoare (dance, pop, tehno, house etc) şi pasionaţii de dans modern, vor avea ocazia de a urmări evoluţiile unor artişti şi trupe de renume, ce au cucerit clasamentele de specialitate şi au fani numeroşi atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi câteva tinere talente locale, aflate în căutarea experienţei şi succesului.
Din acelaşi motiv ca şi în cazul Festivalului Folcloric “Florile Oltului” (lucrările de modernizare aflate în curs de execuţie în zona centrală a Avrigului), autorităţile locale au decis ca această ediţie a Festivalului Tineretului” să se desfăşoare pe terenul 2 (terenul de antrenament) al Bazei Sportive Avrig.
Organizatorii promit multe surprize pentru spectatori, multă muzică bună, distracţie şi exuberanţă.
“Festivalul Tineretului” de la Avrig este o inițiativă a Primăriei și Consiliului Local Avrig, dedicată tuturor celor care iubesc petrecerile în aer liber şi este inclus în Agenda activităţilor cultural – sportive a oraşului Avrig pentru anul 2018, finanţarea fiind asigurată din bugetul local. (D.F.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia