Tribuna
Prefectul a verificat respectarea carantinei: „Cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă!”
Prefectul a verificat respectarea carantinei: „Cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă!”

Prefectul Județului Sibiu, Mircea Crețu, și directorul Cancelariei Prefectului, Sebastian Dotcoș, au verificat miercuri modul în care în județul Sibiu sunt respectate prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Dat fiind contextul în care ne aflăm, aș putea spune că este vital ca toți cetățenii să înțeleagă cât de important este să respecte toate prevederile în vigoare, să se protejeze și să stea cât de mult este posibil în casă! În ultimele zile se poate constata că la nivelul județului nostru cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă! În calitate de Prefect al județului Sibiu, am vrut să mă asigur că efectivele sunt pregătite să facă față situației și să le transmit toată admirația și respectul meu pentru ceea ce fac în această perioadă dificilă pentru noi toți. Am efectuat această vizită și în calitate de cetățean și pot spune cu sinceritate că forțele de ordine mi-au transmis sentimentul de încredere și siguranță!” transmite Mircea Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

Potrivit unui comunicat al instituției, prefectul a constatat „că forțele de ordine din județul Sibiu au efective suficiente și bine pregătite pentru a gestiona respectarea prevederilor în vigoare. Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean,  Poliția Militară și Poliția Locală Sibiu, acționează în sistem integrat pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și prevenirea și combaterea criminalității.”

Prefectul a transmis și un mesaj de Ziua Poliției Române:

Dacă în alți ani această zi era una de mare sărbătoare, mai ales în comunitatea sibiană, datorită activităților pe care dumneavoastră, polițiștii, le făceați; astăzi este o zi în care sperăm împreună să avem cât de curând șansa să vă sărbătorim așa cum meritați! Până atunci însă, trebuie să fiți exemplu pentru sibieni, să rămâneți în continuare curajoși și responsabili. Vă transmit tuturor polițiștilor, mulțumiri pentru efort, dăruire, curaj și multă sănătate alături de familii!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia