FITS 2024
Tribuna
Duminică, 15 ianuarie a.c., la Biserica Ortodoxă de pe Calea Poplăcii
Preamărindu-L pe Domnul şi omagiindu-l pe Mihai Eminescu
Preamărindu-L pe Domnul şi omagiindu-l pe Mihai Eminescu
© foto: Răzvan NEGRU

Preoţii parohi Dumitru Luca şi Ioan Tătoiu de la Biserica Ortodoxă "Sf. Ioan Botezătorul şi Sf. "M. Mc. Dimitrie" de pe Calea Poplăcii din Sibiu, împreună cu Dumitru Cohal, epitropul bisericii, s-au gândit să le facă enoriaşilor din cartier încă o bucurie la început de an nou. 
Aşa se face că în 15 ianuarie, după obişnuita slujbă duminicală, în prezenţa unor invitaţi speciali, va fi comemorat poetul nepereche Mihai Eminescu, de la a cărui naştere se împlinesc 173 de ani. 
Să reamintim că, în anul 2020, în faţa bisericii a fost amplasată copia în miniatură a "Statuii însufleţite a lui Mihai Eminescu", din Oneşti, inclusă în "Top 15, cele mai uimitoare statui din lume", lucrare sfinţită de arhiepiscopul Sibiului şi mitropolitul Ardealului, dr. Laurenţiu Streza.
Preoţii parohi vă invită să le fiţi alături într-o duminică specială în care harul divin va îmbrăţişa harul poetic inconfundabil al lui Eminescu. 

comentarii
1 comentarii

Caraghioasa biserica -- oare bor-ul nu a avut bani sa cumpere un teren mare -- sa incapa o Biserica mare spatioasa si teren de parcare???--- aproape e parcul ala fara nume inca -- acolo era loc destul -- acum teren de plimbat caini -----
13.01.2023 21:25
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica