Tribuna
Poştaşul va aduce facturile E.ON Gaz
Laura BUCIU
1385 vizualizari

E.ON Energie România a decis încetarea colaborării cu Total Post, iar în prezent, ser­viciul de distribuire a facturilor emise de companiile E.ON se realizează prin inter­mediul Poştei Române. Într-un comu­nicat de presă al E.ON Gaz, reprezentanţii companiei cer scuze clienţilor pentru disfun­ţionalităţile care au apărut în ceea ce priveşte primirea fac­tu­rilor. „Apreciem preocu­parea clienţilor noştri faţă de primirea şi plata facturilor de gaze naturale/energie elec­trică şi le cerem scuze pentru disfuncţionalităţile apărute în distribuirea facturilor. Reamin­tim consumatorilor că, în cazul în care nu primesc facturile în intervalul obişnuit, sunt rugaţi să le solicite utilizând unul din canalele de comunicare puse la dispoziţie de compania noas­tră”, se arată în comunicat.
 Pentru facturi se poate ape­la de luni până vineri la Centrul de Servicii Clienţi, între orele 08.00 şi 20.00 la numerele de telefon 0801 000 366 sau 0265 200 366.
Factura curentă poate fi solicitată şi prin e-mail, la adresa: serviciiclienti@eon-romania.ro ; fax, la numărul: 0265 200 367 sau poştă, la OP1, CP 10 Târgu Mureş.
 Prin crearea unui cont client pe site-ul E.ON Myline (http://www.myline-eon.ro), consumatorii pot vizualiza informaţii referitoare la facturile emise (număr şi tip factură, sume de plată, pe­rioada de facturare şi termene de scadenţă), precum şi infor­maţii referitoare la istoricul de consum individual.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia