Tribuna
Sevis
Pop a găsit (le)ac pentru cojocul sexului oral mimat la balul bobocilor!
Pop a găsit (le)ac pentru cojocul sexului oral mimat la balul bobocilor!

În sfârşit! S-a prins şi Pop, cricul pe care hodineşte Educaţia, că la un bal de boboci, prin Cluj, nişte elevi de liceu nici măcar un sex oral cinstit n-au fost în stare să presteze.

Practic, sosiţi complet nepregătiţi la întâlnirea cu noile rigori care înregimentează şcoala de azi, bobocii nu s-au priceput decât să se facă de minune, ajungând biete breakingnews-uri, de-o să-i râdă omologii lor care dau şi meditaţii. Ăştia mici nici să copieze n-au putut, aşa că onor ministrul le-a şi pregătit o mimă de bătaie. Că una n-a stat ca lumea în genunche. 

Hotărât cum îl ştim, Pop n-a zăbovit pe gânduri. S-o fi temut, probabil, să nu le strivească. Aşa că a anunţat "măsuri drastice". Să se înveţe minte elevii care ajung să se facă de râs pe reţele şi la ştiri. Fiindcă statutul elevului trebuie - nu-i aşa? - regândit. Ba chiar şi îmbunătăţit, a sesizat porumbelul bucălat. Numai puţin să-mi notez ... Are careva un pix? ... Are? ... Aşa, foaie n-am, aşa că mai bine notez pe perete, să văd zilnic: "statutul elevului trebuie regândit. Şi îmbunătăţit!". Dar, ia stai aşa, să-mi notez toată declaraţia, că nestemate din ăstea nu-ţi ies toată ziua-n cale: 

  • „În contextul incidentului de la Cluj-Napoca, statutul elevului trebuie regândit de aşa manieră încât să nu mai existe interpretări. Calitatea de elev se exercită atât în interiorul, cât şi în exteriorul şcolii. Mizez pe implicarea asociaţiilor de părinţi şi a profesorilor şi aştept propuneri de îmbunătăţire a statutului”, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, adăugând că - ţineţi-vă bine! - "în urma analizei efectuate de Consiliul Elevilor Cluj, s-a decis demiterea din acest for a reprezentanţilor Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca, aceştia fiind direct implicaţi în organizarea evenimentului în cauză".

 Acuma, când auzi de "măsuri drastice", te gândeşti la un director de şcoală cu deştele prinse-n uşă, la vreun inspector şcolar luat de guler, la vreun dascăl cu ochii plânşi şi perciunii roşii, la vreo coajă de banane aruncată în calea organizatorilor unui bal cu boboci ca-n Haşdeu. Nicidecum să te pui pe aşteptat "propuneri de îmbunătăţire a statutului". Că aici e vorba de Educaţie răsturnată-n şanţ. Ori ministrul Învăţământului putea măcar să-i cheme Smurdul, nu s-anunţe că se apucă, senin, de îndreptat banane. 

 


comentarii
1 comentarii

S-ar impune o diferentza inre sexul oral si sexul bucal, cum este ea de fapt, adica intre vorba si fapta sau intre auparishtaka (vezi tratatul de specialitate "Kamasutra") si simularea actului propriu-zis.
Cum, de altfel, intre Bacalaureat si simularea lui.
Daca tot sunt pusi copiii sa simuleze ca sunt primari/prefectzi/ministri etc pentru o zi sau sa faca parte din comitete antiprofesorale, de ce n-ar simula ca sunt persoane mature?
Cine-i de vina?
Mick
09.11.2017 16:50
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia