Tribuna
Pompierii sibieni au simulat un incendiu într-o benzinărie din Sibiu
Pompierii sibieni au simulat un incendiu într-o benzinărie din Sibiu
© Arhiva

Pompierii din Sibiu au desfășurat, joi, o simulare de incendiu într-o benzinărie din municipiul Sibiu, de pe bulevardul Vasile Milea. Scopul a fost acela de a antrena forțele de intervenție și de a îmbunătăți constant timpii de răspuns și modul de intervenție în cazul producerii tuturor categoriilor de situații de urgență.

La simularea incendiului din benzinărie au fost mobilizați peste 20 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Scenariul  a presupus intervenția pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la una dintre pompele de alimentare.

Personalul aflat în benzinărie a ieșit în cel mai scurt timp pe locul de adunare prestabilit și fiecare angajat a acționat în conformitate cu organizarea apărării împotriva incendiilor reglementată prin documentele interne.

Reprezentanții ISU Sibiu spun că în eventualitatea creării  unui disconfort în spațiul public, îi asigură pe sibieni că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia